Producătorii de acvariu vă învață cum să ridicați peștii tropicali

- Jun 15, 2019-

Gestionarea peștilor tropicali este o lucrare cuprinzătoare, care include apa, hrana, conservarea căldurii etc. Aceasta necesită stăpânirea obiceiurilor de viață ale diferitelor specii de pești tropicali și îmbunătățirea mediului de viață al peștilor tropicali într-o manieră vizată. Astăzi, producătorii de acvariu vă învață cum să ridicați pești tropicali. Credem că ar trebui să facem următoarele lucrări de bază.

Temperatura apei

Diferitele tipuri de pești tropicali au cerințe diferite pentru cine întreabă. Unele pești tropicali preferă temperatura de 25 de grade a apei, în timp ce alții preferă o temperatură a apei de 30 de grade, dar în general majoritatea peștilor tropicali pot accepta o temperatură a apei de 25 de grade.

2. Densitatea este prea mare

Mulți oameni vor vedea că există multe pești în acvariu sau în magazinul de pește care sunt amestecate și cultivate. Prin urmare, se face referire și la hrănirea în casă, dar unii pești sunt găsiți morți. Acest lucru se datorează faptului că există multe lucruri de înțeles când se amestecă peștele, cum ar fi obiceiurile peștilor și mediul de viață.

3. Trebuie să se înțeleagă tipul hranei pentru animale

Dieta generală a peștilor tropicali variază de la specie la specie. Există trei categorii principale de animale, plante și omnivore. Prin urmare, atunci când hrăniți pește de apă caldă, trebuie să înțelegeți mai întâi obiceiurile vieții.

4. Nu suprasolicitați

Fiți atenți la cantitatea de alimente atunci când hrăniți. Dacă este alimentat prea mult, poate duce la coruperea calității apei, ceea ce va duce la moartea peștilor. Producătorii de acvariu cred că atunci când hrănesc hrana pentru animale, de obicei au nevoie de o zonă fixă, astfel încât să se poată concentra asupra hrănirii.

5. Înțelegeți bolile comune

Peștii tropicali sunt, de asemenea, expuși la diverse boli, iar producătorii de acvariu consideră că trebuie să înțeleagă cauza bolii. Cu toate acestea, este normal ca unele pești noi să poarte boli infecțioase. Odată amestecate, acestea pot fi transmise altor pești, cauzând bolii altor pești. Prin urmare, este necesar să se acorde atenție acestor fenomene în timpul policulturii.