Verificați avantajele și dezavantajele foii acrilice

- Apr 17, 2019-

Când vine vorba de foi acrilice, cred că toată lumea nu va fi necunoscută. Acrilicul este denumit și "plexiglas tratat special". Este favorizată de consumatori datorită bunei performanțe de transmisie a luminii, culorii bogate, aspectului frumos și duratei lungi de viață. Deci, care sunt avantajele și dezavantajele foilor acrilice?

Prezentare de bord acrilice

Foi acrilic a fost în curs de dezvoltare de sute de ani. "Acrilic" este un fel de material chimic numit "PMMA". În industria de aplicații, acrilicul este în general produs sub formă de particule, plăci și țevi. Datorită bunei transmisii a luminii și culorilor bogate. Și alte caracteristici, și este utilizat pe scară largă în diverse domenii, cum ar fi uși și ferestre auto, facilități de baie, abajururi și așa mai departe. Deci, care sunt avantajele și dezavantajele foilor acrilice?

Avantajele plăcii acrilice

Avantajul 1 - duritatea

Când vine vorba de folii acrilice, mulți oameni se gândesc mai întâi la duritatea lor. Într-adevăr, duritatea foilor acrilice este unul dintre indicatorii grei pentru măsurarea calității sale și este, de asemenea, o manifestare importantă a procesului de producție și a tehnologiei. Valoarea indicei de duritate a stratului acrilic este de aproximativ 89 grade duritate Rockwell. În plus, adaptabilitatea plăcii acrilice este deosebit de bună, în special pentru mediul înconjurător, cum ar fi lumina soarelui, vântul și ploaia, iar performanța anti-îmbătrânire este bună și poate fi utilizată în condiții de siguranță în aer liber.

Avantajul 2 - transparență bună și transmisie puternică a luminii

Transparența și transparența foii acrilice sunt foarte bune, ajungând la peste 92%, deoarece procesul de producție în procesul de producție poate asigura transparența și albul plăcii.

Avantajul trei - întreținere ușoară, plasticitate puternică

Foi acrilic este ușor de întreținut și ușor de curățat. Dacă este ploaie, poate fi curățată singură sau curățată cu săpun și o cârpă moale. În plus, foaia acrilică are o plasticitate puternică, iar forma sa se schimbă foarte mult, făcând-o ușor de procesat.

Avantaj 4 - rezistență puternică la impact, culori bogate

Panourile acrilice ale ușilor au o rezistență puternică la impact, în general de șaisprezece ori față de cea a sticlei obișnuite. Acestea sunt adecvate în special pentru instalarea în zone unde este necesară o siguranță. În plus, culoarea este bogată și colorată, iar alte materiale nu pot fi folosite pentru frumusețe. Datorită varietății sale largi și performanțe excelente excelente.

Defecte de plăci acrilice

Blaturile acrilice au o duritate relativ scăzută, astfel încât rezistența lor la căldură este slabă, ele nu pot fi expuse la obiecte supraîncălzite pentru o lungă perioadă de timp, iar alungirea lor este de asemenea scăzută, ceea ce înseamnă că poate cauza ruperea și deformarea în timpul utilizării, nu este, de asemenea, suficient de stabil, care poate provoca creșterea părului și altele asemenea.