Stand de bijuterii acrilice personalizate

- Aug 10, 2019-

Bijuterii precum aurul și diamantele sunt obiecte de lux, care au aspect rafinat, scumpe și valoroase. În comparație cu alte mărfuri obișnuite, standul de bijuterii din centrul comercial necesită un nivel mai ridicat de textură și este mai capabil să pună în valoare noblețea bijuteriilor din perle.

Există o mulțime de centre comerciale de mare consum care folosesc standuri de bijuterii acrilice. Deoarece acrilul este foarte permeabil, poate afișa mai bine clasele prețioase de bijuterii și diamante. Noul material acrilic este transparent HD, fără impurități, rezistent și ușor de curățat (ștergeți cu o cârpă moale și alcool lipicios). Ca material ecologic, Acrilul este sigur și sigur de utilizat și poate fi reciclat.


Nouă caracteristici ale plexiglassului

Estetic: Are efect oglindă, măiestrie rafinată, fără riduri, fără cusături.

Efecte vizuale: o varietate de culori, impactul vizual este foarte puternic.

Transmiterea luminii: Transmitanța acrilică a luminii poate atinge 96%, transmitența luminii este excelentă, iar lumina este moale.

Rezistența la impact: Acrilul este de peste 200 de ori mai mare decât al produselor obișnuite din sticlă și nu există aproape niciun risc de rupere.

Durabilitate: Sursa de lumină încorporată a produselor acrilice are o protecție bună și prelungește durata de viață a produselor cu sursă de lumină.

Rezistența la intemperii: Poate fi folosită mult timp, fără decolorare. Calitatea foii acrilice poate dura 6-13 ani.

Rezistența la flacără: fără combustie spontană și auto-stingere.

Economisire de energie: performanța de transmisie a luminii este foarte bună, sursa de lumină este relativ redusă, energia este economisită și costul de utilizare este redus.

Rationalitate: design rezonabil si umiditate si rezistenta la ploaie, structura deschisa, usor de curatat si de reparat.