Rezervor de pește cilindric pentru o distracție de 360 °

- Jul 01, 2019-

Dacă vă imaginați încă forma rezervorului de pește încă în pătratul rezervorului pătrat dreptunghiular în trecut, puteți; Altman; odată cu îmbunătățirea continuă a nivelului tehnic, forma rezervorului de pește nu mai este. Este o formă pătrată constantă și tot mai mulți clienți se bucură de frumusețea unică (de interpretare: unică, specială) adusă de rezervoarele de pește cilindrice. Înainte de a personaliza proiectele de acvariu, trebuie să selectăm mai întâi un producător adecvat, care trebuie luat în considerare în ceea ce privește procesul și siguranța. Înainte de decorare, discutați cu designerul și proiectați rezervorul de pește în interior, complet integrat în atmosfera de decor generală a familiei.

În trecut, oamenii aflați în procesul de vizionare a peștilor aveau adesea o mică anecdotă care a lovit accidental un colț al unui rezervor de pește dreptunghiular, deoarece au urmărit un pește prea concentrat. Chiar mai mult, s-ar putea să fie lung pe cap; Până în prezent, acest fenomen a dispărut treptat odată cu apariția rezervoarelor cilindrice de pește și integrarea în viața oamenilor și a fost primit în unanimitate de părinți. Și acesta este doar unul dintre numeroasele avantaje ale rezervoarelor de pește cilindrice (interpretare: situația favorabilă care se poate copleși unii pe alții), următorul este o introducere suplimentară de către acvariu.
Mulți oameni sunt foarte iubiți de pește, dar sunt descurajați de industria piscicolă din cauza apariției rezervoarelor tradiționale de pește. Rezervoarele mari de pește sunt un produs de înaltă calitate pentru acvariu. Acrilicul are o transparență ridicată și o transmisie a luminii de 92%. Are reputația de „cristal de plastic”. Are o rezistență excelentă la intemperii, în special pentru uz exterior și este coroana altor materiale plastice. Are duritate de suprafață și luciu bun și are o plasticitate mare la prelucrare. Acest lucru se datorează faptului că nu numai acvariul tradițional are dimensiuni mari, dar și spațiul necesar pentru plasarea sa este mare, iar colțurile sale sunt ascuțite. Pe lângă faptul că este rănit cu ușurință de privitor, este de asemenea ușor, deoarece oamenii au lovit accidental colțul. Deteriorat. Toate acestea pot fi rezolvate aici într-un acvariu cilindric, nu numai că spațiul său economisește avantajul local (interpretare: poate copleși situația favorabilă din cealaltă parte), ci câștigă favoarea multor clienți (indicând dragoste sau respect), iar spectatorii, de asemenea, mă pot bucura mai confortabil de scena peștilor care se joacă în apă.
Deși unele tancuri tradiționale de pește pot oferi clienților o plăcere vizuală frumoasă, ele provoacă întotdeauna dureri de cap în ceea ce privește curățarea, iar acest lucru este exact punctul central al acvariului în proiectarea timpurie a rezervoarelor de pește cilindrice. Echipa de proiectare utilizează funcții complet automatizate în sistemul de filtrare și sistemul de transmitere a oxigenului în acvariu. Nu necesită funcționare manuală pentru a finaliza automat procesul de scurgere și schimb de apă, oferind clienților servicii de cea mai bună calitate, care economisesc timp și efort, eliminând grijile clienților. .
În plus, în comparație cu acvariul dreptunghiular, cel mai mare avantaj al acvariului cilindric (interpretare: situația favorabilă care se poate copleși reciproc) este aspectul său vizual la 360 °, ceea ce permite privitorului să se bucure de toate aspectele fără un unghi mort. Înotul gratuit al peștilor poate capta și mai bine scenele unor pești care se joacă în rezervorul de pește cuboid obișnuit în timp real, astfel încât spectatorii să se poată bucura de ochii lor și să aibă o întâlnire mai strânsă cu peștele. Îmbunătățiți distracția și rezistența oamenilor care cresc pește.
Dacă te-ai săturat de vechile tancuri tradiționale de pește; dacă vă pregătiți să vă schimbați peștele de dragoste pentru o nouă casă; dacă intenționați să vă alăturați și unei familii de crescători de pește, rezervorul de pește cilindric al acvariului va fi cel mai bun loc pentru a trăi pentru cei dragi. Este, de asemenea, cel mai bun loc pentru a vă bucura de frumusețea peștilor. Prețurile acvariului acrilic Mulți producători de rezervoare de pește au fost măsurate în fabrică, dar nu sunt neapărat potrivite pentru locuințe individuale. Stilul de decorare al fiecărei familii este diferit. Scopul achiziționării rezervoarelor de pește este diferit. Unii preferă să crească pești, alții pentru feng shui. Nevoie, dar indiferent de ce, poate face rezervorul de pește și stilul de decorare a propriei case, adică să răspundă propriilor dvs. nevoi, dar și pentru a satisface hobby-ul pisciculturii acasă, acesta este cel mai important.