Știți nivelul apei din rezervorul de pește

- Apr 22, 2019-

Acest articol ne permite să vorbim despre nivelul apei din rezervorul de pește. Un prieten care tocmai a început să crească pește, ma întrebat cât de multă apă aș adăuga la rezervorul de pește. Astăzi, răspundeți încet la întrebările dvs.

În trecut, pescarii nu au îndrăznit să adauge prea multă apă în acvariu. Pe de o parte, schimbarea apei este foarte tulburătoare. Pe de altă parte, din cauza lipsei tehnologiei pentru acvariu, apa excesivă poate cauza o explozie. Dar nu vă faceți griji cu privire la aceste probleme acum. În general, rezervoarele de pește pot adăuga 90% apă. Cu cât mai multă apă, cu atât mai mult puteți arăta frumusețea peștelui.

图1

De obicei, există trei situații în care nivelul apei din acvariu este ridicat. În primul rând, conținutul de oxigen din apă este diferit; în al doilea rând, cu cât corpul de apă este mai adânc, cu atât este mai mare presiunea; în al treilea rând, cu cât este mai mare nivelul apei, cu atât este mai mare volumul corpului de apă.

În general, nivelul apei din rezervor ar trebui să depășească pompa pentru a evita arderea uscată a pompei. Când se filtrează cu o cascadă, suprafața apei trebuie să fie cât mai aproape de fluxul de apă din perete, reducând astfel zgomotul. Nivelul de apă al unui acvariu mare ar trebui să depășească marginea superioară a acvariului, dând impresia că peștii înoate în aer. Pentru rezervoarele de pește deschise, se recomandă umplerea apei pentru a spori ornamentul și a evita algele de pe peretele acvariului.

Diferitele tipuri de pești ornamentali necesită niveluri diferite de apă. De exemplu, în general, aurul trăiește la un nivel de apă de 30-35 cm. Pestii ornamentali mari, cum ar fi arowana, nu-i plac apa putin adanca. Putem adânci nivelul apei la 40-50 cm, astfel încât să putem vedea arowana în apă, dar, de asemenea, să aibă un spațiu de locuit confortabil. Arowana este cel mai frică de un mic spațiu rezervor, care va provoca un sentiment de urgență. Pentru ei, cu cât tancul este mai mare, cu atât situația este mai bună.

Atunci când creșteți nivelul apei din acvariu, nu îl puteți ridica imediat. Ar trebui să crească treptat după ce peștele este adaptat lent, astfel încât peștele să nu fie inconfortabil din cauza creșterii presiunii. Când crește nivelul apei din acvariu, trebuie să vedem dacă pompa de circulație și filtrul din rezervor sunt potrivite pentru o deplasare atât de mare.

图2

Atunci când un anumit pește ornamental pune ouă, dacă nivelul apei din acvariu este prea mare, se recomandă așezarea ouălor într-o piscină mică. Dacă presiunea pe prăjitură este mare, este ușor să provoace deformări de prăjit, cum ar fi gupurile și alte pești mici.