Feng Shui cunoașterea rezervorului de pește chinezesc

- Jun 10, 2019-

Noi, chinezii, suntem foarte feng shui, lucrurile bune, feng shui-ul bun te poate face mult mai prosper, norocul devine din ce in ce mai bun si invers, poate avea efecte negative asupra ta si a familiei tale. Piscicultura nu este o excepție. Acvariul feng shui este încă o mulțime de atenție, iar astăzi vă aduce cunoștințele de feng shui în tancurile de pește.

1. Numărul total de pește achiziționat trebuie să fie unic.

2, un rezervor de pește trebuie să fie intercalat cu un pește negru închis. Numai atunci când există stabilitate și efect de bunăvoință, altfel este posibil să nu poată supraviețui în ciuda unei averi.

3. Poziția financiară a biroului general este în poziția diagonală a ușii de intrare, iar poziția sa financiară este potrivită pentru rezervorul de pește. Nu puneți niciodată resturi sau lăsați colțurile podelei și coaja podelei. De asemenea, nu puneți-o în inima casei.

4. Băncile și bogăția se află în sud-est, iar succesul afacerii este în nord, astfel încât rezervorul de pește poate fi plasat în sud-est sau nord.

5. Nordul aparține apei în cele cinci elemente, iar culoarea utilizată este negru și albastră. Prin urmare, dacă rezervorul de pește este amplasat în nord, acesta poate fi asociat cu țesături de mătase albastră.

6. Sud-estul este lemnul în cele cinci elemente, iar culoarea este verde. În plus, lemnul acvatic, deci în sud-est cu rezervorul de pește pentru a seta plantele rotunde verzi, poate avea un efect bun.

7. Nu așezați un aparat colorat de cinci linii (foc, pământ) și un element de culoare în direcția acvariului.

8. Locația acvariului trebuie să fie departe de fereastra în care poate fi expusă direct razele solare.

9, cum ar fi un tanc de pește ghemuit pe perete, peretele poate fi atașat la cascade, la mare și altele asemenea. Simbolizează faptul că sursa de venit este nesfârșită și dificil de măsurat. Rezervoarele de pește trebuie păstrate curat și peștii bolnavi trebuie îndepărtați imediat.

10. Este interzisă plasarea în dormitor a imaginilor rezervoarelor de pește, a roților de apă sau a caracteristicilor de apă. În caz contrar, va duce la hoți sau la faliment.

11, forma de acvariu este cel mai bine să nu aibă colțuri ascuțite, cele mai multe rezervoare de pește sunt făcute într-o formă triunghiulară de foc, ușor de a face un dezastru non-gură și sângeroase, de preferință rotunde sau ovale sau pătrate, sunt considerate norocos piscină .

12, cultura peștelui din rezervorul de pește este învățată, iar peștele negru poate fi crescut numai prin ocupații speciale (de exemplu: militari și cercetători), în general peștele negru este mai ușor să recruteze oameni mici, bine și rău , norocos nu este bun, ridica cifrele de pește sunt, de asemenea, diferite în funcție de viața individuală, cum ar fi următoarele: șobolan, porc: 1 sau 6; șarpe, cal: 2 sau 7; maimuță, pui: 4 sau 9 sau 5; dragon, câine, vacă, oaie: 5, 10, 4, 9.

13. Afișajul acvariului este cel mai probabil să fie amplasat în bucătărie sau în toaletă. Aceasta va atrage boli grele și oculare. Nu este bine să fii așezat în spatele casei. Este pentru scurgeri de bani. Cel mai bine este să fiți în sală, în apa Mingtang și în dormitor. Rezervoarele de pește sunt ușor de a atrage boli ciudate.

Cele de mai sus sunt cunoștințele despre feng shui-ul de acvariu adus la tine. Dacă sunteți interesat de cunoașterea feng shui-ului de acvariu, vă rugăm să acordați atenție site-ului nostru sau să consultați personalul nostru, vă vom oferi răspunsuri pacientului.