Casa ta a fost decorată cu pereți acrilici?

- Dec 20, 2019-

Vopsea și tapet din latex sunt de obicei utilizate pentru pereții de decorare interioară. În timpul procesului de decorare și utilizare, colțurile exterioare ale peretelui sunt ușor poluate, deteriorate și greu de reparat. Deși vopseaua și tapetul de perete sunt rezistente la spălare, acestea nu protejează cu adevărat colțurile.

Protecțiile de colț acrilic folosesc designul artistic pentru a atinge scopul protejării colțurilor și decorarea colțurilor deteriorate pe premisa funcționalizării. Din perspectiva siguranței, colțurile pot provoca cu ușurință rău oamenilor, în special vârstnicilor și copiilor. Protectorul de colț acrilic a fost netezit în unghiul drept al marginii și neted în colțul L. Lumina de stocare a energiei indică faptul că rezistența la impact este de 16 ori mai mare decât cea a sticlei obișnuite. Potrivit pentru instalare în cazul în care siguranța este în special necesară.

În plus, deși pe piață există sticlă și colțuri din lemn, acestea nu sunt comparabile cu acest produs din punct de vedere al siguranței, frumuseții și utilizării pe termen lung. Acest produs este confecționat din acrilic de înaltă puritate, care este mai sigur decât produsele din sticlă, mai frumos decât protecțiile de colț din lemn și este extrem de convenabil și simplu de instalat.

[Motiv pentru instalarea colțurilor acrilice]:

Mai complet --- adesea mișcă lucrurile acasă, zgârieturile sunt inevitabile, iar cel mai vulnerabil loc este colțul peretelui

În timp util, colțurile nu sunt niciodată deteriorate și problemele de viață sunt eliminate complet.

Colțurile mai sigure sunt, de asemenea, zona care poate cădea atunci când se joacă copii. Colțurile de colț pot atenua anumite forțe de impact

Grad, lasă-ți viața să te îngrijorezi mai puțin, fii sigur.

Mai curat --- Colțurile albe sunt locuri în care mâinile' s pot atinge cu ușurință, transpirația, petele și grăsimea de pe mâini fac pereții

Colțurile devin întunecate și murdare, iar colțurile pereților îți fac casa mai curată.

Mai frumos --- Acest produs folosește echipamente multifuncționale multi-funcționale pentru confecționarea plăcilor pentru microcomputer pentru a proiecta și realiza modele cu diferite stiluri de decorare, ceea ce vă face mai mult stil, mai multă modă și mai multă alegere.

Aș dori să vă prezint colegii și consumatorii mei câteva dintre caracteristicile și avantajele protectoarelor de colț acrilic:

Ce este acrilic? Foaia acrilică (PMMA) este o foaie extrem de transparentă realizată din materiale polimerice acrilice sau PMMA printr-un proces de extrudare.

[Caracteristici și avantaje acrilice]:

1. Rezistența la vreme bună, rezistența la acid și alcali, nu va produce îngălbenirea și hidroliza din cauza anilor de soare și ploi.

2. Viață lungă, în comparație cu alte produse materiale, durata de viață este mai lungă de trei ani;

3.Bună transmisie de lumină, până la 92%, intensitatea luminii necesare este mică, economisind electricitate;

4. Rezistență puternică la impact, de șaisprezece ori mai mare decât cea a sticlei obișnuite, potrivită pentru instalarea în zonele în care siguranța este deosebit de necesară;

5. Performanțe excelente de izolare, potrivite pentru diverse echipamente electrice;

6. Greutate ușoară, pe jumătate mai ușoară decât sticla obișnuită, mai puțină încărcare pe clădiri și suporturi;

7. Plasticitate puternică, schimbări mari de formă, prelucrare și formare ușoară;

8. Rata mare reciclabilă, recunoscută prin creșterea gradului de conștientizare a mediului;

9. Întreținere ușoară, ușor de curățat, apa de ploaie poate fi curățată în mod natural, sau se freacă cu săpun și cârpă moale;

10. Luminozitate colorată și ridicată, care nu poate fi comparată cu alte materiale;

Poate fi utilizat pe scară largă în săli de birouri, săli de sport, grădinițe, spitale, săli de calculatoare, case, hoteluri și multe altele!