High-luminozitate Acrilice Artizanat Caracteristici și beneficii

- Apr 19, 2019-

În ultimii ani, odată cu îmbunătățirea tehnologiei sale de producție și prelucrare a obiectelor de artizanat, aceasta are și un loc în piața de cadouri în continuă schimbare. Mecanismele acrilice sunt noi înfățișate, diverse în design, captivante, și ocupă treptat o cotă de piață în creștere a indicatoarelor de înaltă calitate, devenind materialul preferat pentru multe firme de cadouri.

Avantajele acrilice se reflectă în principal în următoarele puncte:

1. Are rezistență bună la intemperii și rezistență la acizi și alcalii. Nu va provoca decolorare și îngălbenire din cauza soarelui și a ploii și este ușor de întreținut și ușor de curățat.

2, o excelentă transmisie a luminii, materialul acrilic este cunoscut în special pentru permeabilitatea sa puternică, în special pentru iluminat, intensitatea luminoasă necesară este mică, foarte economie de energie;

3, rezistență puternică, este de 16 ori mai mare decât cea a sticlei obișnuite, adecvată pentru instalarea în zone care necesită o siguranță specială;

4, excelentă performanță de izolație, adecvată pentru toate tipurile de echipamente electrice;

5 culori strălucitoare, luminozitate ridicată, permeabilitate puternică, foarte potrivită pentru meserii de cadouri;

6, plasticitatea este puternică, forma se schimbă foarte mult, este ușor de procesat și de format;

7. Rata ridicată de recuperare este recunoscută de creșterea gradului de conștientizare a mediului;

Culorile acrilice sunt în mare parte transparente și pot fi împărțite în mod transparent, roșu, galben, albastru, verde, alb, gri, negru etc., precum și oglindă aurie și oglindă de argint.

Odată cu îmbunătățirea standardelor de viață ale oamenilor, acrilice devine din ce în ce mai bine pe piața cadourilor. Acrylic a câștigat dragostea oamenilor pentru caracteristicile sale ușoare, ferme și frumoase. De exemplu, ramele foto acrilice, ramele foto fără sudură pot salva fotografiile pentru o lungă perioadă de timp pentru a le proteja de umiditate, decolorare și fotografii bune.

Gama larga de aplicatii Acrylic, principalele produse sunt:

Cadouri acrilice:

Cupe, cutii pentru biscuiți, rafturi pentru vin, găleți pentru gheață, rafturi pentru ouă, recipiente pentru cosmetice, roller-coastere, suporturi pentru CD-uri, tăvi pentru față, cutii de depozitare, oglinzi etc .;

Articole de papetărie acrilică:

Papetărie de birou, materiale de învățământ, cărți de vizită / Scaune memo (clip), suporturi pentru pen, scaune de benzi, cadouri generale, opere de artă, buticuri de designer, rame foto, medalii, etc.

Acril

Mese și scaune, dulapuri, mese de curs, accesorii de mobilier, iluminat, accesorii de iluminat etc.