Pagina de decorare Siguranța În primul rând trebuie să fii precaut de viață Rezervor de pește de sticlă

- Apr 23, 2019-

Moartea cauzată de reziduurile rezervoarelor de pește le-a determinat pe toată lumea să acorde o atenție deosebită materialului rezervorului de pește. Majoritatea consumatorilor iau în considerare numai frumusețea și prețul rezervorului de pește atunci când achiziționează, iar cerințele materiale nu sunt ridicate. Deși comercianții au reguli stricte privind sticla utilizată pentru a face rezervoare de pește, multe dintre rezervoarele de pește sunt produse din sticlă obișnuită, fragilă. Prin urmare, consumatorii sunt reamintiți să folosească un acvariu din sticlă călită pentru a îmbunătăți siguranța.

Săptămâna trecută, tânărul actor Pan Xingyi a alunecat accidental acasă și a spart cada de sticlă de lângă el, cauzând tăierea arterei gâtului și trimisă la spital pentru salvare. În timp ce oamenii se plâng că viața lor este fragilă, ei trebuie să fie atenți la existența unui pericol de siguranță în cada în casă.

Moartea cauzată de reziduurile rezervoarelor de pește le-a determinat pe toată lumea să acorde o atenție deosebită materialului rezervorului de pește. Majoritatea consumatorilor iau în considerare numai frumusețea și prețul rezervorului de pește atunci când achiziționează, iar cerințele materiale nu sunt ridicate. Liu Chen, secretarul general al Asociației Pieței de Piață din Beijing, a reamintit tuturor: "Trebuie să acordăm atenție siguranței sale. Deși comercianții au reguli stricte privind sticla pentru fabricarea rezervoarelor de pește, multe rezervoare de pește sunt fabricate din sticlă obișnuită Posibilitatea de a fi fragilă, prin urmare, consumatorii sunt atenți să folosească un rezervor de sticlă călită pentru a îmbunătăți siguranța. "

Potrivit experților din industrie, cadă de baie din sticlă călită și din sticlă obișnuită este departe de a fi sigură. Rezistența sticlei călite este ridicată, iar forța generală nu poate fi ruptă. Chiar dacă este zdrobită, va forma numai particule uniforme mici, care vor forma o bucată ascuțită cu tăiș ascuțită după ce vor fi zdrobite de sticlă obișnuită și nu vor provoca daune letale oamenilor. . Îmbunătățiți siguranța căzii de baie. După selectarea materialului, este necesar nu numai să se calculeze cu exactitate înălțimea, lățimea și capacitatea efectivă de rulare a sticlei pentru cadă, dar și să se ia în considerare poziția cadă.