Cum putem economisi apa în acvariu fără a schimba apa?

- May 23, 2019-

Mulți parteneri de creștere a peștilor sunt prea supărați pentru a schimba apa într-un rezervor de pește, care consumă mult timp și necesită multă muncă. Deci există vreun mod de a face rezervorul de pește fără a schimba apa? Iată câteva trucuri pentru toată lumea.

De fapt, există o modalitate de a schimba rezervorul de pește fără a schimba apa sau pentru a menține apa la o frecvență scăzută. În general, rezervorul de pește trebuie schimbat. Du-te la piață pentru a cumpăra câteva melci și a le pune în rezervorul de aur. Tianlu îi place să mănânce îngrășăminte de apă. Poate curăța gunoi de grajd și poate juca un rol în eliminarea gunoiului și a sedimentelor. În plus, excrementele melcului conțin componente de îngrășăminte și apă. Poate fi plasat într-un rezervor de aur cu o iarbă de apă sau mușchi. Acesta este, de asemenea, decorat cu mai multe rockeries miniatural și câteva pietricele strălucitoare pentru a face goldfish "curbate". De îndată ce apa din acvariu a devenit cel mai bun spațiu de joc pentru aurul.

Melcii elimină fecalele aurului. Plantele de apă și mușchiul absorbi melcii eliberați de melci și absorb dioxidul de carbon și eliberează oxigenul. Datorită efectului de reciclare al lanțului biologic, nu este necesar să se miște pentru a schimba apa, iar apa din acvariu poate fi curățată și lustruită pentru o perioadă lungă de timp.

În plus, măturătorul poate înlocui și melcul ca un instrument pentru a menține apa curată. În cazul unui rezervor de pește de aproximativ un metru sau de cinci arowane sau de aur, puteți ridica 1-2 deținători.

Desigur, cel mai bun mod de a menține calitatea apei este filtrarea unității, plus tija de încălzire, iar lucrurile pentru curățarea rezervorului de pește sunt cele mai bune.