Cum se hrănește Goldfish, câte ori pe zi?

- May 24, 2019-

Mulți oameni preferă să ridice aur, iar aspectul drăguț și rafinat a câștigat bucuria oamenilor. Deci, cât de mult știi despre hrănirea cu aur? Cum se hrănește aurul, de câte ori se hrănește aurul cu o zi? Să luăm o explicație detaliată mai jos.

Goldfish sunt, în general, pești ornamentali omnivori. Ei nu sunt mancatorii pretentiosi, dar prefera sa manance momeala proaspata, cum ar fi viermele rosii. Desigur, în cazul în care proprietarul nu poate pregăti momeala proaspătă pentru goldfish în timp, puteți utiliza, de asemenea, pesmet, taro, alimente de pește, etc pentru a hrăni. Principiul hrănirii cu aur este să mâncați mai puțin și să mâncați mai multe mese. Numărul de furaje pe zi poate fi mai mare, dar cantitatea de hrană ar trebui să fie mai mică.

În condiții normale, hrănirea cu aur poate fi garantată de 1-2 ori pe zi, adică o dată dimineața și seara, bineînțeles, timpul de hrănire seara nu poate fi prea târziu, poate fi hrănit timpul normal de hrănire. În plus, în funcție de schimbările climatice, impactul calității apei și a mediului, creșterea specifică a aurului, prietenii de pește ar trebui să ajusteze, de asemenea, metoda de hrănire a aurului.

De exemplu, atunci când vremea este bună, ziua este caldă și oxigenul dizolvat în apă este suficient, atunci când temperatura apei este potrivită, o momeală poate fi injectată corespunzător; când calitatea apei este subțire și apetitul este puternic, peștelui i se poate da mai multă momeală; dacă aurul este bolnav, ar trebui să investești momeală mai puțin grosieră și ar trebui să schimbați o momeală fină și să ajustați încet corpul aurului, astfel încât să se poată recupera cât mai curând posibil.

Când se hrănește în primăvară, puteți hrăni soarele când începe să beau în jurul valorii de 7:00 dimineața și o hrăniți o seară când soarele coboară. În toamna sau iarna târziu, puteți să vă alimentați în jurul valorii de 8-9 dimineața și 9-10 seara. Desigur, principiul hrănirii este de a mânca mai puțină mâncare, pentru a se asigura că dieta de aur poate fi plină de 8 minute, în general nici o hrană pentru pești în mediul acvatic ca standard.