Cum se răcește Rezervorul de pește în vară?

- May 22, 2019-

După Ziua mai, temperatura se va ridica, făcând oamenii să se simtă complet în perioada de vară. Deci, pentru peștii din acvariu, nu este o excepție de a fi nevoie să treacă vara, temperatura apei este prea mare pentru ca peștele nu este un lucru bun. Este necesar să reglați temperatura apei din acvariu. Cum se răcește rezervorul de pește în timpul verii? Să vă învăț câteva trucuri.

1. Nu puneți rezervorul la soare. Nu credeți că puteți fura o sursă de lumină naturală pentru a spori lipsa luminii. Cel mai bine este să îl puneți la soare fără lumina directă a soarelui. În plus, intensitatea luminii este, de asemenea, principala cauză a creșterii temperaturii, dar lumina este foarte importantă și nu se poate spune că puteți scoate câteva dintre ele, deci dacă lampa originală este amplasată aproape de de apă, puteți încerca atunci când temperatura crește destul de mare. Puneți un pic de pensulă pe picioare și sacrificați puțină lumină pentru a reduce temperatura. Dacă utilizați iluminare subacvatică, vă rugăm să o luați "absolut" departe de apă.

2. Camera ar trebui să fie cât mai bine ventilată pentru a menține temperatura camerei prea ridicată, iar o bună ventilare poate, de asemenea, să garanteze că umiditatea nu devine prea mare și erodează mobilierul.

3. Motorul submersibil din acvariu nu ar trebui să fie prea mult. Calculați cantitatea de apă filtrată necesară și folosiți un motor adecvat sau opriți motorul care ajută la pomparea apei dacă temperatura este prea mare.

4. Dacă utilizați un filtru de cilindru, puneți-l în afară, nu îl puneți în suportul de sub cilindru, deoarece nu este același cu motorul submersibil, nu are toate părțile motorului scufundate în apă, așa că Căldura este emisă și dacă o puneți în dulap, va fi o încălzire în jurul filtrului cilindrului și apoi va crește temperatura apei din cilindru.

5. Metoda oscilantă a ventilatorului este, de asemenea, foarte importantă. Dacă suflați-o în direcția cilindrului cu un ventilator mare sau utilizați un ventilator pentru un computer pentru a sufla apa, efectul este limitat. Se pune accentul pe volumul de aer al ventilatorului. Pentru a face convectivitatea direcției vântului, puteți cumpăra trei ventilatoare de dimensiuni de palmier și le puteți pune împreună, dar nu uitați să cumpărați AC în loc de tipul DC folosit de computere.

6. Folosiți un răcitor de lichid; dacă temperatura apei a fost de 37 octave, aceasta este și cea mai bună cale. Știință, directă, eficientă și stabilă.

7. Utilizați aerul condiționat pentru a se răci; puteți menține temperatura apei la aproximativ 27 de octave, ceea ce este convenabil și simplu. Funcția de sincronizare a aparatului de aer condiționat este utilizată pentru pornirea automată la cea mai înaltă temperatură.

Reglarea temperaturii apei din acvariu este deosebit de importantă pentru acvacultură. În timpul verii, temperatura acvariului nu este prea mare, ceea ce face ca peștii ornamentali să fie mai dinamici.