Cum se face cutia de fructe uscate acrilice?

- Sep 09, 2019-

Cutiile cu fructe uscate acrilice sunt din ce în ce mai populare în rândul oamenilor. În zilele noastre, supermarketul poate vedea figura cutiei de fructe uscate acrilice. Cutia înaltă transparentă din fructe uscate acrilice va reflecta luciul sub iluminarea luminii. Datorită efectului de etanșare bun al fructelor uscate acrilice, este eficient împotriva umidității și are un efect foarte bun asupra conservării alimentelor.

Cutia de fructe uscate acrilice este realizată din acrilic transparent. De obicei este fabricat din tabla cu grosimea de 2-3mm. Dacă este prea subțire, acesta va fi ușor deformat și îndoit. Este prea gros și costisitor. Cutia cu fructe uscate acrilice este realizată prin 3 procese. Următorii producători extraordinari de afișe acrilice oferă Let' s vorbesc despre asta: Cum se face cutia de fructe uscate acrilice?


1. Tăiere: tăiați foaia acrilică la dimensiunea corespunzătoare. Desigur, atunci când alegeți farfuria în faza timpurie, puteți alege ce fel și culoare doriți.

2. Lustruire: suprafața de tăiere acrilică după tăiere este relativ aspră și opacă. Nu arată foarte frumos, de aceea trebuie lustruit și lustruit pentru a obține o transparență ridicată după lustruire.

3. Lipirea: Cele cinci panouri ale cutiei acrilice sunt împărțite împreună, iar lipiciul este plasat în locul în care suprafața este în contact cu suprafața. După o perioadă de timp, acrilul este bine dizolvat și foarte ferm. Împreună cu capacul special, este fabricată o astfel de cutie de fructe uscate acrilice, care arată atât frumos, cât și practic.