Cum previn produsele cu plexiglas zgârieturile

- Sep 03, 2019-

Foaie transparentă de plexiglas incoloră cu o transmisie de lumină de peste 92%.

În comparație cu alte produse din plastic, Acrilul este mai transparent și mai transparent, ceea ce poate reflecta mai bine frumusețea exponatelor.

Durata de viață este, de asemenea, mai lungă decât alte materiale, care este ușor de curățat și întreținut. Aspectul de înaltă definiție poate fi menținut mult timp, reducând frecvența actualizării și reducând costul forței de muncă.

Popularitatea produselor acrilice devine din ce în ce mai evidentă.

Cu toate acestea, avantajele produselor acrilice sunt transparența de înaltă definiție și transparența excelentă. Deficitul se datorează și penetrării ridicate, o mică zgârietură va fi evidentă.

Standurile de afișare a produselor acrilice, cărțile de masă acrilice etc. sunt cele mai frecvent utilizate în viață, iar contactul cu corpul uman este de asemenea mai frecvent, deși se va avea grijă pentru a evita obiectele ascuțite și pentru a nu cădea. Dar dacă l-ai zgâriat din greșeală?

În primul rând, pentru zgârieturi care nu sunt prea mari și nu sunt adânci, puteți folosi o cârpă moale de bumbac, înmuiată în alcool sau pastă de dinți, pentru a șterge partea zgâriată. După ștergerea repetată, puteți îndepărta zgârieturile și reface culoarea originală a suportului de afișaj acrilic. luminozitate.

În al doilea rând, dacă zona de zgârieturi este relativ mare, este posibil să nu fie ușor de rezolvat. Fabrica specială de acril poate fi lustruit și lustruit cu o mașină de lustruit.