Cum de a alege echipamentul de filtrare pentru rezervorul ecologic de pește

- May 11, 2019-

Filtrul pentru rezervorul de pește este un dispozitiv pentru purificarea oxigenului în echipamentul pentru cultură pește. Filtrul rezervorului de pește poate elimina murdăria, cum ar fi fecalele în apă, să mențină apa clară, oxigenul să fie suficient, să nu conțină substanțe nocive, să nu provoace poluare și este potrivit pentru creșterea peștilor. Există un filtru bun în rezervorul de pește pentru a păstra peștele și a schimba apa. Echipamentele de filtrare sunt necesare în acvariul ecologic sau în acvariu. Ce fel de echipament de filtrare este necesar? Să aruncăm o privire asupra unora dintre echipamentele de filtrare folosite în acvariul ecologic.

1. Rășină: Rășina plasată în acvariu are efectul de înmuiere a apei deoarece rășina absoarbe calciu și magneziu în apă prin schimbul de ioni. Când l-am pus, putem plasa rășina învelită în cârpă direct în rezervorul de filtru.

2. Bilele biochimice: Așa-numita minge biochimică este o minge de plastic făcută manual. Structura sa așa-numită este o structură de plasă eșalonată. Rolul utilizat în acvariu este să aibă un efect bun de convecție în timpul schimbului de oxigen și să ofere cea mai mare suprafață biochimică, care este benefică pentru proliferarea și creșterea bacteriilor nitrificatoare.

3. Inel ceramic: inelul ceramic este un material filtrant ars manual, cu cea mai bună rugozitate a suprafeței. Are adsorbție puternică la microorganisme, amoniac, proteine și elemente metalice în apă.

4. Carbonul activ: Utilizarea cărbunelui activ în rezervorul ecologic de pește poate oferi funcții de decolorare și dezodorizare pentru rezervorul de pește, iar viteza de purificare este rapidă. Timpul fiecărei utilizări nu ar trebui să fie prea lung. Atunci când apa este limpede și inodoră, carbonul activ poate fi scos, clătit cu apă sărată și expus pentru utilizare.

5. Bumbac filtru: Funcția bumbacului filtrant din rezervorul de pește este de a filtra impuritățile particulelor mai mari în apă, care pot absorbi rapid murdăria din rezervorul de pește. Pe de altă parte, poate atașa bacterii nitrificatoare, descompune materia organică în apă și are funcții de filtrare fizică și biologică.

6. Nisip și pietriș: Există multe tipuri de gresie, cum ar fi nisipul de coral colectat de pe plaja din sud, în funcție de dimensiunea particulelor. Jadul colorat de diferite culori, cum ar fi negru, alb, roșu, galben și verde, este ambalat în ambalaje unice și ambalate în ambalaje diferite, în funcție de mărimea particulelor și utilizat ca nisip de fund pentru creșterea piscicolilor pentru acvariu.