Cum sa curatati rezervorul ecologic de pește

- Jun 24, 2019-

Pentru pești, rezervorul de pește este casa lui. Pentru proprietar, calitatea rezervorului de pește determină calitatea vieții. Rezervorul ecologic transparent și transparent poate face peștele să trăiască o viață mai fericită și să lase familia să se bucure de bucuria vieții.

Dacă rezervorul ecologic de pește este suficient de curat, are o relație lungă cu peștii mici din rezervorul de pește. Prin urmare, curățarea și dezinfectarea rezervorului de pește reprezintă o problemă foarte importantă pentru viața peștilor. Cum să curățați rezervorul ecologic de pește, cum să curățați și să dezinfectați rezervorul ecologic de pește? Să aruncăm o privire împreună:

Rezervorul de pește trebuie curățat și dezinfectat nu numai în timpul utilizării, dar și înainte de utilizare. Înainte de utilizare, noul acvariu trebuie curățat cu atenție. Utilizați 1-2 butoaie care nu au fost expuse la detergenți sau alte substanțe chimice înainte. Curățați pereții interiori și exteriori ai paharului cu apă fierbinte și o cârpă sau burete, plus o oțet alb (sau oțet). Ștergeți geamul. Se reumple cu apă timp de 2-3 ore. Dacă nu există scurgeri, acesta poate fi utilizat.

Metodele de dezinfectare a rezervoarelor ecologice de pește, a echipamentului de filtrare, a gazonului, a nisipului, a pietrelor și a altor echipamente sunt înmuierea și spălarea timp de 30 de minute.

Este nevoie de un timp pentru ca rezervorul de pește să producă murdărie și chiar mușchi pe peretele de sticlă. Răzuitorul magnetic poate fi utilizat pentru a răzui cu ușurință mușchiul și murdăria de pe paharul rezervorului de pește. Scraperul magnetic este compus din două perechi, una este o pereche de două lame, iar cealaltă jumătate este o pereche de magneți atrași. O mână pune o bucată cu o lamă în apă și se lipeste de peretele cilindrului, cealaltă mână va Cel cu peria se află în afara cilindrului, astfel încât cele două piese să fie supuse una de cealaltă și apoi partea exterioară se mișcă înapoi și mai departe în locul cu mușchi verzi și murdărie. Piesa din interior se mișcă de-a lungul, iar mușchiul și murdăria de pe peretele cilindrului sunt curățate de cuțitul în mișcare. Curățați, repede și economisiți forța de muncă, curățați fundul, nu veți zgâria niciodată geamul mat.