Cum de a curăța coralul rezervorului de pește?

- Jun 04, 2019-

Când se face operația de curățare a rezervoarelor de pește, aceasta va da peștelui un spațiu de locuit bun și vă va oferi un efect bun de vizionare. Cred că există corali în multe rezervoare de pește. Veți face curățarea coralilor? Corali de curățare este o lucrare meticuloasă, haideți să aruncăm o privire.

În primul rând, există două metode comune pentru curățarea coralilor:

1. Curatarea solutiei apoase: Adaugati doua cani de apa de albire in 4,5 litri de apa pentru a prepara o solutie apoasa de albire, inmuiati piatra de coral intr-o solutie apoasa de albire timp de o saptamana, apoi folositi apa curata timp de o saptamana pentru a indeparta pulberea albita gust pe piatra de corali. . După spălarea de mai multe ori, dacă mirosul de înălbire nu poate fi îndepărtat complet, piatra de coral poate fi spălată cu apă curată care curge până când nu există miros.

2. Temperatură de fierbere, expunere și sterilizare: Pentru piese mici de piatră de corali, puteți să le puneți în apă curată și să le încălziți să fiarbă. După aproximativ 1 oră, scoateți-l și spălați-l cu apă de la robinet pentru a îndepărta impuritățile și resturile de pe suprafață, apoi înmuiați-l în apă curată timp de 10-12. Într-o oră, clătiți din nou cu o conductă de apă și, în final expuneți coralul soarele și steriliza.

În al doilea rând, precauțiile pentru curățarea coralului din rezervorul de pește

1. Atunci când luați piatră de corali, cel mai bine este să purtați mănuși pentru unele spini din piatră de coral pentru a evita rănile și pentru a proteja împotriva pulberii de albire.

2. Pentru resturile biologice rămase în porii de rocă de corali, cel mai convenabil mod de a curăța este spălarea directă cu fluxul puternic de apă afară, dar este foarte ușor să spargeți piatra de coral, astfel încât pietrele de corali să curgă în apă temperatura acvariu fluxul de metodă nu ar trebui să fie prea puternic.