Cum se curăță produsele acrilice dacă sunt murdare accidental?

- Mar 14, 2020-

Toată lumea, mai mult sau mai puțin, va folosi unele produse acrilice în viața lor, cum ar fi rame foto acrilice, standuri de afișare acrilice, meșteșuguri acrilice și așa mai departe. Dar dacă petecăm accidental suprafața produsului acrilic, cum să îl curățăm? Următoarea este o mică experiență rezumată de compania noastră pentru a vă împărtăși:

Când curățați produse acrilice, nu folosiți pânză grosieră sau 100 de cârpă. Utilizați un burete sau o flanelă pentru a curăța produsele acrilice săptămânal. Nu folosiți agenți de curățare care conțin obiecte sub formă de particule. Cel mai bine este să preveniți lumina directă a soarelui și contactul cu mănușele de țigară la temperatură înaltă. Folosiți agenți de curățare ușoară (cum ar fi detergentul pentru spălarea vaselor). Folosiți un produs de curățare abraziv.

Deci, cum să rezolvați petele încăpățânate de pe suprafața produselor acrilice?

Petele de cerneală: folosiți boabe de orez și detergent pentru a amesteca bine, apoi clătiți cu apă; de asemenea, poate fi frecat în mod repetat cu o soluție de alcool și două părți de săpun, care are, de asemenea, un efect bun.

Pata de mucegai: Ștergeți cu 2% soluție de săpun și alcool, apoi ștergeți cu înălbitor 3% -5% hipoclorit de sodiu sau cu peroxid de hidrogen și apoi spălați. Produsele acrilice din casă au trecut prin testul timpului, iar problemele au apărut și ele. Mizeria, zgârieturile, fisurile și chiar deformările vor face oamenii să se simtă inconfortabil. Probleme mari au garanție din fabrică. Micile probleme pot fi rezolvate de unul singur. .

Petele de cerneală roșie: Petele noi trebuie spălate cu apă rece și apoi clătite cu apă. Petele vechi pot fi îndepărtate prin spălarea cu detergent și frecarea cu o soluție de alcool 10%.

Pata cu ulei de stilou cu bilă: în general, puneți un prosop sub pat, înmuiați-l în apă rece, ștergeți-l cu săpun și ungeți-l ușor. Repetați acest lucru de două sau de trei ori pentru a elimina practic uleiul de pix. Dacă rămâne o cantitate mică de reziduuri după spălare, acesta poate fi îndepărtat prin înmuiere sau fierbere în apă caldă cu săpun.

其实 Există de fapt multe soluții pentru petele încăpățânate ale produselor acrilice. Utilizarea rezonabilă a acestor metode vă poate menține produsele acrilice luminoase și frumoase pentru totdeauna.

Iată doar o mică experiență pe care am rezumat-o, sper să comunicăm cu mulți colegi.