Cum se procedează cu plexiglas (acrilic) după îmbătrânire

- Mar 22, 2019-

Odată cu aplicarea pe scară largă a produselor din plexiglas (produse acrilice), oamenii au început să-și dea seama că acest material nou ne aduce confort, îmbogățește viața noastră și adaugă o culoare frumoasă nocturnă.

Cu toate acestea, datorită aplicării largi a societății, legile sociale din trecut ne spun că, atunci când un lucru se dezvoltă rapid și aduce o mare dezvoltare societății, răul său este fără precedent.

În plus, plexiglasul (produsele acrilice) are, de asemenea, o anumită durată de viață.

Când va îmbătrâni, va aduce cu siguranță un rău și o gunoaie societății.

Iată cum să facem față acestor acasă și în străinătate:

Unul: tehnologia de separare și descompunere.

Pentru moment, tehnologia străină este mai matură în acest sens și cantitatea de rășină adăugată prin plexiglas (produse acrilice) poate fi utilizată, precum și punctul de topire și punctul de înmuiere al plexiglasului (produsul acrilic) și rășina pot fi extrase utilizând tehnologia actuală.

Utilizarea perfectă, desigur, nu va dăuna atmosferei și resurselor funciare.

Cu toate acestea, în metodele interne actuale, se folosesc în general metode de selecție manuală, care au probleme de precizie scăzută, costuri ridicate și eficiență scăzută.

După înțelegerea acestei metode, trebuie să clasificăm în avans plexiglasul (produsele acrilice), astfel încât pierderile cauzate de rata de amortizare să poată fi reduse la minimum, iar resursele pot fi utilizate pe deplin.

În al doilea rând: incinerarea, depozitul de deșeuri.

Acest lucru se poate spune că este metoda cea mai frecvent utilizată în China. Cele de mai sus sunt utilizate pe scară largă în țări străine. Nu este potrivit în China, arderea depozitelor de deșeuri, poluarea mediului și pierderea resurselor funciare.

Creșterea costului guvernării în etapele ulterioare ale societății.

Pentru aceasta, cum ar trebui să-l tratăm și să facem o treabă bună de sortare? Aceasta ar trebui să facem și ce ar trebui să facem.

Trei: meserii.

Vorbind despre acest lucru poate fi un pic confuz, cum pot fi meșteșuguri, acest lucru este doar printre un număr mic de entuziaști, ei folosesc o varietate de obiecte de artizanat din plexiglas (produse acrilice) aruncate, foarte artistice, desigur

Nu este cea mai importantă, ele ajung la exprimarea utilizării raționale a îmbătrânirii, plexiglasului aruncat (produse acrilice).

@ font-face {font-family: 宋体; } @ font-face {font-family: "Cambria Math"; } @ font-face {font-family: Calibri; } @ font-face {font-family: "@ 宋体"; } p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {margine: 0cm 0cm 0.0001pt; text-align: justify; font-size: 10.5pt; font-family: "Calibri", sans-serif; } .MsoChpDefault {font-family: "Calibri", sans-serif; } div.WordSection1 {}