Cum să te descurci cu plexiglass (acrilic) după îmbătrânire

- Nov 05, 2019-

Odată cu aplicarea pe scară largă a plexiglassului (produse acrilice), oamenii au început să conștientizeze că acest nou material ne aduce o comoditate deosebită, ne îmbogățește viața și adaugă o culoare frumoasă noaptea noastră. Totuși, datorită aplicării largi a societății, legile sociale din trecut ne spun că atunci când un lucru se dezvoltă rapid și aduce o dezvoltare mare societății, prejudiciul său este fără precedent. În plus, plexiglasul (produse acrilice) are și o anumită durată de viață. Când îmbătrânește, aceasta va aduce cu siguranță oarecare rău și gunoi societății.

Permiteți&# 39 să vorbească despre cum să le faceți cu acestea acasă și în străinătate:

Una: tehnologia de separare și descompunere.

Deocamdată, tehnologia străină este mai matură în acest sens, iar cantitatea de rășină adăugată de plexiglas (produse acrilice) poate fi utilizată, precum și punctul de topire și punctul de înmuiere a plexiglasului (produs acrilic) și rășina poate fi extras folosind tehnologia actuală. Utilizarea perfectă, desigur, nu va dăuna atmosferei și resurselor terestre. Cu toate acestea, în actualul sistem intern, metodele de selecție manuală sunt utilizate în general, care prezintă probleme de precizie redusă, costuri ridicate și eficiență scăzută. După înțelegerea acestei metode, ar trebui să clasificăm în prealabil plexiglasul (produsele acrilice), astfel încât pierderile cauzate de rata deprecierii să poată fi reduse la minimum, iar resursele să poată fi utilizate pe deplin.

Al doilea: incinerarea, depozitul de deșeuri

Se poate spune că aceasta este cea mai frecventă metodă folosită în China. Cele de mai sus sunt utilizate pe scară largă în țările străine. Nu este potrivit în China, arde gropile de gunoi, poluează mediul și risipește resursele de teren. Creșterea costurilor de guvernare în etapele ulterioare ale societății. Pentru aceasta, cum ar trebui să o tratăm și să facem o treabă bună de a o sorta? Acest lucru ar trebui să facem și ceea ce ar trebui să facem.

Trei: meserii.

Vorbind despre acest lucru poate fi un pic confuz, cum pot exista meșteșuguri, acest lucru este doar în rândul unui număr mic de entuziaști, ei folosesc o varietate de obiecte de artizanat confecționate din plexiglas aruncat (produse acrilice), foarte artistice, desigur nu cele mai importante, ele sfârșesc prin a exprima utilizarea rațională a plexiglasului îmbătrânit, aruncat (produse acrilice).