Cum să se ocupe de problema scării Arowana

- May 20, 2019-

Multe scale de pești tropicali nu pot fi regenerate după ce cad. După scăderea cântarelor, nu se pot dezvolta aceleași scale ca înainte. Ele pot prolifera doar niște țesuturi asemănătoare scării, care nu se pot compara cu strălucirea strălucitoare și aspectul dur al peștilor sănătoși. Abilitatea de a lupta împotriva bolilor a slăbit și ea. Desigur, există și pești care pot fi regenerați prin scale, cum ar fi arowana asiatică. Acesta aparține vechii pești vechi și este acoperit cu "A". După ce scările de la arowana sunt detașate, este necesar să crească aceleași scale în mediul normal și fără boală.

Rezumând cercetarea, putem constata că principalele motive ale scalei arowana sunt:

1. Datorită funcționării necorespunzătoare, scala instrumentului se ciocnește atunci când araana este prinsă.

2. După ce arowana a fost șocată și a lovit cilindrul, cântarele sunt deteriorate, astfel încât să nu puteți împușca rezervorul de pește sau să faceți o mișcare mare.

3, metoda de hrănire nu este corectă atunci când hrăniți peștele, determinând peștele să mănânce prea repede, ciocnind unele elemente ascuțite, ceea ce duce la pierderea scorului.

4. Fiind mușcat de alte pești și pierdem scară, aceasta ar trebui să fie acordată o atenție deosebită atunci când arowana este amestecată.

5, cel mai important este din cauza bolilor, cum ar fi mucegaiul de apă, boala pe scară verticală, hemoroizii, ectoparaziții și alte cauze de pierdere a scării.

Prin urmare, după scalele arowana, judecăm mai întâi dacă calitatea apei este normală. Dacă calitatea apei nu este bună, trebuie să efectuăm lucrări de sterilizare anti-virus. Putem folosi lămpile UV pentru a elimina bacteriile dăunătoare din apă, și apoi să coopereze cu utilizarea de bacterii nitrificatoare pentru a face ca bacteriile benefice să predomine. Populația. Medicamente antibiotice orale, compus sulfamethazină obișnuită, enrofloxacină și așa mai departe. Medicamentele din China pe bază de plante cu efecte antibacteriene includ: rebarbora, astragalus, berberina, galben, Sophora flavescens, acul de pin, Dijincao, Andrographis paniculata.