Cum să faci prea multă alge ecologice de alge?

- Jun 12, 2019-

Acvariul ecologic este un peisaj ornamental foarte popular. Deși acvariul ecologic este frumos, este nevoie de o anumită abilitate pentru a avea grijă de el, altfel algele vor crește încet. Ce se întâmplă dacă există prea multe alge ecologice de acvariu? Ne uităm împreună. Cunoștințele pot schimba multe lucruri, inclusiv algele.

1. Cel mai important lucru pentru a elimina algele este de a avea un sistem eficient de filtrare ecologică, inclusiv filtrarea mecanică și filtrarea biologică. Filtrarea mecanică obișnuită poate elimina numai murdăria solidă, dar există încă multă apă dizolvată în apă, cum ar fi materia organică, cum ar fi proteina nu poate fi filtrată, numai prin sistemul biologic de filtrare poate fi finalizată.

2. Apa din acvariu este contaminată cu excremente de pește, reziduuri alimentare și frunze apoase. Se crede că materia suspendată vizibilă în apă este filtrată pentru a face apa clară și transparentă. De fapt, aceasta este doar funcția primară a filtrării. De obicei numim filtrare mecanică. Filtrarea ecologică modernă a acvariului ar trebui să aibă atât filtrare mecanică, cât și biologică și, uneori, filtrarea fizică. O importanță deosebită este filtrarea biologică. Așa-numita filtrare biologică este descompunerea sau conversia substanțelor nocive dizolvate în apă în substanțe inofensive de către bacteriile atașate la mediul de filtrare. Filtrarea fizică folosește funcția unică de adsorbție a unor materiale pentru purificarea apei. Apa purificata poate preveni efectiv algele.

3. Capacitatea de filtrare a filtrului ecologic de acvariu trebuie să fie suficient de mare. Capacitatea filtrului filtrului este exprimată în litri pe oră. Pentru a filtra apa, este necesar, în general, să filtrați 4-7 cicluri de filtrare. În mod specific, dacă apa din acvariu este de 200 de litri, ar trebui să fie echipată cu un filtru de 800-1500 litri / oră.

4. Numărul de pești din acvariul ecologic și cantitatea de momeală trebuie să fie moderată. Mierea peștelui este prea mare și furajele sunt prea multe, ceea ce echivalează cu creșterea cantității de poluare.

5. Iarba de apă este, de asemenea, un bun ajutor pentru purificarea corpului de apă. Trebuie ridicată cât mai mult posibil pentru a transforma întregul acvariu într-un mic paradis ecologic. Organismul de apă va deveni natural foarte clar și va împiedica creșterea algelor.

Curățitorul și mușchiul sunt plasate în rezervor pentru a îndepărta murdăria și algele atașate la peretele cilindrului.