de a crește luciu de cerneală de imprimare film acrilic

- Mar 03, 2020-

de a crește luciu de cerneală de imprimare film acrilic
În procesul de prelucrare a plexiglasului, datorită cerințelor diferite ale fiecărui client, tehnologia de prelucrare utilizată în prelucrare este, de asemenea, diferită. Recent, unii oameni au întrebat dacă am crescut filmul de cerneală de plexiglas acrilic ecran de imprimare cerneală în timpul procesului de imprimare ecran plexiglas. Gloss, aici sunt câteva metode rezumate de Yageli în timpul procesului de referință:

Fabrica de prelucrare a plexiglasului produce plexiglas, ar fi marca de vin din plexiglas, plexiglas, și plexiglas suport de afișare cosmetice. Este nevoie de procesul de imprimare a ecranului din plexiglas pentru a crește luciul cernelii de imprimare a ecranului din plexiglas, ceea ce poate îmbunătăți calitatea produselor din plexiglas. Există cinci moduri de a mări luciul cernelii de imprimare a ecranului din plexiglas:

1. Adăugați o cantitate adecvată de cerneală la intervalul permis de densitate a culorilor.

2. Aplicați un strat de lac sau cerneală pe suprafața foliei de cerneală de imprimare.

3. Creșterea transparenței cernelii. De exemplu, alegeți o cerneală lucioasă transparentă sau adăugați o cantitate adecvată de ulei de reglare și utilizați netezimea pentru a crește reflexia substratului puternic pentru a crește luciul.

4. Împiedicați în mod rezonabil adsorbția suprafeței substratului și îmbunătățiți în mod rezonabil netezimea suprafeței de imprimare a substratului.

5. Acordați atenție temperaturii mediului de imprimare. Umiditate: Când umiditatea este ridicată și temperatura este scăzută, atunci când se efectuează imprimarea cu gravură din plastic, solventul se volatilizează rapid (de obicei, suprafața filmului de cerneală este uscată în decurs de 1 minut), ceea ce absoarbe căldura din jurul peliculei de cerneală și determină ca vaporii de apă din aer să se condenseze brusc. , Faceți ca suprafața filmului de cerneală de imprimare să formeze ceață, faceți stratul de cerneală să păteze. În sezonul ploios, ar trebui acordată o atenție deosebită controlului temperaturii și umidității mediului de imprimare pentru a asigura rezultate bune de imprimare.