Cum să păstrați un rezervor ecologic mare de pește

- May 18, 2019-

Rezervoarele de pește mici pentru pești mici sunt flexibile și convenabile și ușor de operat. Rezervoarele de pește mari sunt necesare pentru ridicarea peștilor mari, iar siguranța și întreținerea normală a întregului ecosistem este și mai dificilă. Deci, cum poate ecologia rezervoarelor mari de pește să funcționeze corect și să ne arate în cea mai frumoasă poziție?

Pentru a aduce un efect realist și un mediu curat la rezervorul de pește, cel mai bine este să utilizați debitul de apă. Fluxul de apă este un mediu de acvariu care permite înlocuirea apei în fiecare colț și colț al acvariului. Numai apa curgătoare poate elimina metaboliții din nevertebrate în apă. Obiectele plasate în apă pot fi, de asemenea, trimise la locul unde trăiesc animalele organice din cauza mișcării apei, arătând astfel cât de importantă este mișcarea apei în mediul acvariului.

În general, folosim pompa de apă circulantă pentru a muta perioada. Această pompă va face 5 circulații de apă pe oră în acvariu, astfel încât debitul de apă să poată schimba direcția de mișcare de patru ori pe zi și comutatorul de timp.

În plus, vom introduce o stâncă foarte favorabilă purificării mediului acvatic - recif de corali vii. Pur și simplu puneți pietrele în apă pentru o vreme, ele vor crea condiții favorabile pentru alge și creaturi din apă pentru a re-creste și a restaura micile recife din apă într-un ecosistem bun. Bazându-se pe înviere a acestor corali mici, acvariile vor avea o probabilitate mai mare de a reproduce pești ornamentali marine și vieți marine. Nu este cunoscută nicio cunoaștere specifică a principiilor sale ecologice specifice, dar are un efect foarte bun.

Aceste recifele de corali sunt luate de pe fundul mării și sunt umplute cu un număr mare de organisme marine. Acestea sunt plasate în acvariu și aceeași reproducere biologică ca și în apa de mare, ceea ce face ca acvariul să fie un ecosistem miniatural subacvatic. Cu toate acestea, deoarece aceste pietre bio vor întâlni în mod inevitabil vântul și soarele în timpul procesului de colectare, transport și contact cu aerul, multe organisme de pe piatra de coral vor muri și, dacă nu sunt tratate, vor fi plasate direct. În acvariu, rămășițele acestor creaturi se vor descompune, contaminând în continuare calitatea apei în acvariu.