Cum să prevină deformarea produselor acrilice?

- Dec 10, 2019-

Editorul a explicat cum se poate preveni deformarea produselor acrilice:

1. Cadrul dispozitivului trebuie să permită eliminarea contracției și a contracției. 2. O gaură de șurub în formă ovală trebuie să fie găurită cu o încuietoare cu șurub. 3. Folosiți garnitură elastică de cauciuc. 4. Formarea la cald poate îmbunătăți rezistența la impact și poate elibera stresul intern. 6, termoformată în formă de val, diamant și semicirculară poate evita deformarea plăcii acrilice datorită greutății proprii. 8. Când utilizați plăci acrilice de format mare, grosimea trebuie crescută pentru a împiedica plăcile să se afle din cauza greutății proprii. 9. Selectați grosimea corespunzătoare pentru a împiedica plăcile acrilice să fie îndoite și deformate din cauza încărcăturii vântului.

Performanța produselor acrilice:

Rezistență la intemperii

Foaia acrilică are o rezistență excelentă la exterior și poate fi spulberată este cea mai bună dintre toate materialele din plastic. În condiții normale de utilizare în aer liber, panoul din acrilic proiectat și prelucrat în mod rezonabil nu își va reduce rezistența mecanică după 10 ani de utilizare, iar aspectul său nu se va schimba semnificativ.

2. Transmiterea plăcii de culoare

Plăcile acrilice de înaltă calitate sunt consumate în conformitate cu standardele stricte de calitate pentru a vă asigura că diferite loturi și plăci diferite au aceeași culoare. Deoarece culoarea swatch-ului este distribuită uniform de-a lungul grosimii întregului tablou, marcajele de uzură de pe suprafața anti-cardului vor avea un impact asupra culorii aspectului atunci când sunt iluminate.

Transparența majorității mostrelor acrilice va scădea odată cu creșterea grosimii foii. În ceea ce privește aplicarea anumitor logo-uri, acest efect poate avea un efect advers - de exemplu, utilizarea de eșantioane de grosime diferită pe același logo Pe măsură ce trece timpul, se va observa o aberație cromatică. În această situație, este posibil să ne gândim la utilizarea unor mostre de culori acrilice cu culori fixe de transmisie. Deși grosimile plăcilor sunt aceleași, acestea arată aceeași transmitanță a culorii.

Utilizări ale acrilicului:

Acrilicul este cel mai bun material nou pentru fabricarea obiectelor sanitare după ceramică. În comparație cu materialele ceramice tradiționale, pe lângă strălucirea ridicată comparabilă, acrilicul are și următoarele avantaje: duritate bună, nu ușor de spart; reparabilitate puternică, trebuie doar să folosești spumă moale cufundată în pastă de dinți pentru a curăța obiectele; textură Ușoară, fără mușcături reci iarna; culori vii, pot satisface urmărirea individuală a gusturilor diferite. Folosirea acrilicului pentru a face bazine, căzi și toalete este nu numai rafinată, durabilă, ci și ecologică. Radiația sa este aproape aceeași cu nivelul de radiație al oaselor corpului uman' Articolele sanitare acrilice au apărut pentru prima dată în Statele Unite, iar acum ocupă peste 70% din întreaga piață internațională.

Datorită dificultății și costurilor ridicate ale consumului acrilic, există pe piață numeroase înlocuitori cu costuri reduse și de înaltă calitate. Acești înlocuitori sunt, de asemenea, numiți GG, acrilic GG, care sunt de fapt plăci organice obișnuite sau plăci compozite (cunoscute și sub numele de panouri sandwich). Plăcile organice obișnuite sunt turnate cu materiale obișnuite de cracare din plexiglas și pigmenți. Au duritate redusă a suprafeței, sunt ușor de decolorat și au o lustruire slabă după ce au fost lustruite cu nisip fin. Atâta timp cât placa compozită are un strat subțire de acrilic la exterior și plastic ABS la mijloc, este ușor de delaminat datorită expansiunii termice și contracției în timpul utilizării. Acrilul adevărat și fals pot fi identificate din ușoarea diferență de culoare și efectul de lustruire a secțiunii transversale a plăcii

1. Aplicație în clădiri: vitrine, uși și ferestre izolate fonic, huse de iluminat, cabine telefonice etc.

2. Aplicații publicitare: cutii luminoase, semne, indicatoare, standuri de afișare etc.

3. Aplicații de transport: trenuri, mașini și alte uși și ferestre pentru vehicule

4. Aplicații medicale: incubatoare pentru bebeluși, diverse aparate medicale chirurgicale, bunuri civile: echipamente de baie, meșteșuguri, produse cosmetice, paranteze, acvarii etc.

5. Aplicație industrială: panoul exterior și capacul instrumentului etc.

6. Aplicații de iluminat: lămpi fluorescente, candelabre, copertine pentru lămpi stradale etc.

Există, de asemenea, avantaje și dezavantaje ale foii acrilice. În piața internă de foi acrilice, există un tip de foi acrilice cu foaie acrilică cu preț redus și calitate scăzută. Acest tip de placă este obținut din resturi acrilice reciclate, degradate termic pentru a obține un monomer MMA (metacrilat de metil) regenerat și apoi obținut prin polimerizare chimică. Cerințele indică faptul că, în țările străine, consumatorii acrilici au formulat programe științifice de reciclare a deșeurilor și au investit puternic în construcția instalațiilor de fisurare a deșeurilor. După un proces riguros, pot recâștiga monomeri pur MMA și noi comenzi sintetice Nu există nicio diferență de calitate. În prezent, unele mici fabrici autohtone în stil atelier, cu măiestrie înapoi, datorită urmăririi unilaterale a profitului, a condițiilor de consum brute, a monomerilor de degradare consumate, puritatea nu este ridicată, iar calitatea adesea nu îndrăznește să fie complimentată după bordul este făcut.