Cum să prețăm produsele acrilice

- Aug 19, 2019-

Care este prețul cutiilor acrilice și a rafturilor acrilice? Mulți clienți vor pune astfel de întrebări. Dar, în multe cazuri, prețul cutiei acrilice depinde de mărimea acrilicului, de factorul de dificultate al procesului, de cantitatea de cerere a clienților și de calitatea materialului acrilic important. În general, este de a vedea ce fel de materie primă este făcută din cutie acrilică. Cât de mare este? Este dificil să o faci. Care este cantitatea?

Unul dintre punctele cele mai importante este că ce fel de acril este folosit pentru fabrică? Acrilicul este un material ecologic care poate fi reciclat și reutilizat, astfel că vor exista materiale acrilice noi, materiale noi acrilice și materiale reciclate acrilice. Este evident că materialele reciclate sunt printre cele mai ieftine materiale.

În același timp, diferite cutii acrilice au propriii factori de dificultate de procesare diferiți. De exemplu, o cutie simplă pătrată deschisă, procesul normal poate îndeplini condițiile, formând astfel un produs finit, astfel încât coeficientul de dificultate să fie mediu. De exemplu, dacă trebuie să intrați în cuptor, este modelat de instrumentul abraziv, deoarece necesită o mulțime de costuri de forță de muncă, costuri de mucegai etc., cum ar fi cutia alimentară acrilică curbată, coeficientul de dificultate este mare. De asemenea, deseori se întâmplă ca clienții să ceară să taie o farfurie plată și să o lustruiască. Acest proces simplu de cutie acrilică are un factor de dificultate redus. Acum fabrica de acrilice este o operație mecanizată combinată cu forța de muncă, pornirea unei mașini, timpul și efortul unei persoane etc. Cantitatea de producție acrilică este mult mai mică decât costul unei cantități mici. Prin urmare, prețul produselor acrilice depinde de cât de bine poate fi realizat. Ce să faci, ce să faci și câți să faci?