Cum să eliminați clorul din acvariu

- May 31, 2019-

Cerințele privind calitatea apei sunt foarte mari. Pentru a dezvolta o arowana cu un aspect excelent și o poziție frumoasă, este necesar să controlați calitatea apei și să asigurați un mediu de viață garantat pentru arowana.

Dacă concentrația de clor rezidual depășește 0,02 ppm, va provoca coroziune puternică la mucoasa de pește. Dacă clorul rezidual depășește 0,1 pmm, acesta va reprezenta o amenințare fatală pentru unele pești sensibili. Prin urmare, cunoașterea modului de a elimina clorul din acvariu este cheia.

Metode comune pentru îndepărtarea clorului:

1. Metoda de captare timpurie a apei și metoda clorului

Înainte de a schimba apa, proprietarul trebuie să prindă în prealabil apa de la robinet. Apa de la robinet poate fi plasată în recipient pentru a sta în picioare, expusă la apă timp de două până la trei zile, iar clorul este îndepărtat prin uscare cu aer. Gazul de clor se va evapora din apă. Cu toate acestea, timpul de captare a apei nu trebuie să depășească trei zile, deoarece dacă timpul este prea lung, microorganismele din apă vor reproduce și vor reproduce bacterii dăunătoare, ceea ce va afecta calitatea apei.

2. Metoda clorurii de oxi oxi

În cazul în care casa proprietarului nu are o cantitate mare de capcane de apă în avans, oxigenul poate fi folosit pentru a dilua clorul în apă prin explozia de oxigen. De fapt, oxigenul nu numai că poate elimina clorul rezidual, ci și că dizolvă oxigenul pentru a îndeplini scopul eliminării fierului, îndepărtarea manganului și promovarea microorganismelor aerobe pentru a degrada materia organică.

3, metoda carbonului activ 祛

Carbonul activat poate fi achiziționat în apă pentru a atinge scopul îndepărtării clorului rezidual.

4, utilizarea metodei "Haibo" 祛 clor

Dacă doriți să continuați să schimbați apa, puteți utiliza valul mării, adică tiosulfatul de sodiu, care poate atinge scopul de a îndepărta rapid clorul rezidual.