de a rezolva problema de deformare a produselor acrilice

- Dec 09, 2020-

Caracteristici acrilice:

1. Transparență excelentă, foaie de plexiglas transparentă incoloră, cu o transmisie de lumină de peste 92%

2. Rezistenta excelenta la intemperii. Are o adaptabilitate puternică la mediul natural. Chiar dacă este expus la lumina soarelui, vânt și ploaie pentru o lungă perioadă de timp, nu se va schimba performanța sa. Ea are o bună performanță anti-imbatranire și poate fi folosit în condiții de siguranță în aer liber. Caracteristicile și avantajele foii acrilice Acrilic are o transparență ridicată, transmiterea luminii de 92%, și are reputația de "cristal de plastic". Și are rezistență excelentă la intemperii, în special pentru utilizarea în aer liber, clasament de top din alte materiale plastice, și are duritate a suprafeței bune și luciu, plasticitate de prelucrare, și pot fi făcute în diferite forme și produse necesare. În plus, există mai multe tipuri de plăci și culori bogate (inclusiv plăci de culoare translucide), și o altă caracteristică este că plăcile groase pot menține încă o transparență ridicată.

Acum, rata de utilizare a acrilic este foarte mare. În comparație cu alte proprietăți materiale, acrilic are mari avantaje. Printre ele, semnele de publicitate realizate de acrilic sunt, de asemenea, foarte frecvente.

Rolul semnului este de a juca rolul de marcare și publicitate. Permiteți oamenilor să înțeleagă pe deplin lucrurile marcate pe semne. Acrilic poate juca un efect foarte bun, poate afișa mai pe deplin rolul semnelor.

Acrilic are o performanță puternică de mare luciu, care poate fi la fel de orbitor ca sticla. Acesta este unul dintre motivele importante pentru care acrilic este utilizat pe scară largă. Semnele din acrilic sunt limpezi precum cristalul și atrag inconștient atenția oamenilor. Pe timp de noapte, semne acrilice pot fi orbitoare și strălucitoare sub strălucirea luminilor; în timpul zilei, ele pot fi strălucitoare și spumante sub refracția de lumina soarelui. E greu să faci un semn cu un asemenea efect.