Este material acrilic otrăvitoare?

- Oct 31, 2019-

Cuvântul "acril" poate suna ciudat pentru oameni, deoarece este un nou termen care a apărut pe continent în ultimii doi ani. Până în 2002, a fost treptat recunoscut de câteva persoane din industria de publicitate, industria mobilei, și industria de artizanat.

1. "Acrilic" este un cuvânt străin transliterație, limba engleză este acrilic, este un material chimic. Denumirea chimică "PMMA" este un alcool allyl, cunoscut sub numele de "plexiglas special tratate". În industria de aplicare, materiile sale prime apar, în general, sub formă de granule, plăci, țevi și similare.

2. Foaie acrilică și plexiglas: "Plexiglas" este derivat din sticlă organică engleză. În ultimii ani, în toate domeniile, toate plăcile din plastic transparent sunt denumite colectiv plexiglas. De fapt, acest lucru este greșit. Acrilic se referă la materiale pure polimetil metharilat (PMMA), în timp ce plăcile PMMA sunt numite foaie acrilică.

3. Caracteristicile și avantajele foii acrilice: Acrilic are o transparență ridicată și transmiterea luminii de 92%. Are reputația de "cristal de plastic". Ea are o rezistenta excelenta la intemperii, mai ales pentru utilizarea în aer liber, este coroana de alte materiale plastice, și are duritate a suprafeței bune și luciu. Ea are plasticitate de prelucrare mare și pot fi făcute în diferite forme și produse. Celelalte tipuri de plăci sunt bogate în culoare (inclusiv specimene translucide), iar cealaltă caracteristică este că plăcile încă menține o transparență ridicată.

4. Istoria acrilic: Acrilic (ACRILIC), un nume comun pentru tratamentul special al plexiglas. Acrilic de cercetare și dezvoltare are o istorie de mai mult de 100 de ani. Polimerizarea acidului acrilic a fost descoperită pentru prima dată în 1872; polimerizarea acidului metacilic a fost cunoscută în 1880; sinteza polipropilenatului propilenă a fost finalizată în 1901; sinteza industrială a fost încercată în 1927 de sinteza de mai sus; industria esterilor de acid metil în 1937 Fabricarea și dezvoltarea sunt de succes, și, astfel, intră în producția la scară. În timpul celui de-al doilea război mondial, datorită tenacitate excelentă și transmiterea luminii de acrilic, în primul rând, a fost aplicat pe parbrizul aeronavei și sticla vedere a cabinei șoferului rezervorului. Nașterea primei căzi acrilice din lume în 1948, cu aplicarea de acrilic a intrat într-o nouă piatră de hotar.

5. Utilizarea de acrilic: PMMA are avantajele de greutate redusă, low cost și ușor de turnare. Metodele sale de turnare includ turnare, turnare prin injecție, prelucrare, și termoformare. În special, turnare prin injecție poate fi produs în masă, cu proces simplu și costuri reduse. Prin urmare, aplicarea sa a devenit din ce în ce mai răspândită, și este utilizat pe scară largă în piese de instrumente, lămpi auto, lentile optice, țevi transparente, și similare. Acrilic este cel mai bun material nou, care poate fi folosit pentru a face articole sanitare după ceramică. În comparație cu materialele ceramice tradiționale, acrilic are următoarele avantaje, în plus față de luminozitatea ridicată de neegalat: rezistență bună și nu ușor de rupt; reparabilitate puternică, utilizați doar o spumă moale pentru a elimina pasta de dinți pentru a șterge obiectele sanitare; textura moale, iarna Nu există nici un sentiment de frig și musca; culoarea este luminos, care poate satisface urmărirea individuale de gusturi diferite. Bazine acrilice, căzi de baie și toalete sunt realizate din acrilic, care nu sunt numai frumoase în stil, durabile, dar, de asemenea, ecologice. Nivelul radiațiilor lor este similar cu cel al corpului uman. Articole sanitare acrilice a apărut pentru prima dată în Statele Unite și în prezent reprezintă mai mult de 70% din întreaga piață internațională.

Deoarece producția de acrilice este dificilă și costisitoare, există multe înlocuitori low-cost și low-cost pe piață. Aceste înlocuitori sunt, de asemenea, cunoscut sub numele de "acrilic" și sunt de fapt placi organice obișnuite sau placi compozite (de asemenea, cunoscut sub numele de panouri sandwich). Plăcile organice obișnuite sunt turnate cu materiale comune de cracare plexiglas și pigmenți. Duritatea suprafeței este scăzută și ușor de estompat. După lustruire cu nisip fin, efectul de lustruire este slab. Placa compozită are doar un strat subțire de acrilic pe suprafață, iar mijlocul este abs plastic, care este ușor delaminat de expansiune și contracție în timpul utilizării. Acrilic adevărat și fals pot fi identificate din aberația cromatică subtilă și efectul de lustruire al secțiunii foii.

Acrilic acrilic acrilic (acrilic) Scurt istoric Încă din anii 1920, Rohmah New Company a inventat prima metodă de polimerizare în foi acrilice folosind MMA, care a fost mai târziu numit "Oroglas / Plexiglas".

Caracteristici: rezistenta la vreme buna si rezistenta acida si alcalina, nu va provoca îngălbenirea și hidroliza din cauza anilor de ploaie și soare, durată lungă de viață, în comparație cu alte materiale, durată lungă de viață de mai mult de trei ani; Bun, până la 92%, intensitatea luminii necesară este mică, economisește energie; rezistență puternică la impact, este de 16 ori mai mare decât cea a sticlei obișnuite, adecvată pentru instalare în zone în care siguranța este deosebit de necesară; performanță excelentă de izolare, potrivite pentru diverse echipamente electrice Greutate redusă, mai ușoară decât sticla obișnuită, clădire și sarcina de sprijin este mică; colorat, luminozitate ridicată, alte materiale nu pot fi frumoase; plasticitate, schimbare mare a formei, prelucrare și formare ușoară; rata ridicată de recuperare, pentru ziua în care este recunoscută o conștientizare sporită a mediului; ușor de întreținut, ușor de curățat, ploaia poate fi curățată în mod natural, sau frecati cu săpun și pânză moale.

În al doilea război mondial, când unele avioane s-au prăbușit, capacul cabinei de pilotaj din plexiglas din avion a fost aruncat în aer, iar ochii pilotului au fost înglobați cu fragmente de plexiglas. După mulți ani, deși aceste fragmente nu au fost scoase, ele nu au provocat inflamații sau alte reacții adverse la nivelul ochiului uman. Acest incident s-a întâmplat să indice că plexiglas și țesutul uman au o bună compatibilitate. În același timp, a inspirat, de asemenea, oftalmologi pentru a face cornee artificiale cu plexiglas. Are o transmisie bună a luminii, proprietăți chimice stabile, este non-toxic pentru corpul uman, ușor de procesat în forma dorită și poate fi compatibil cu ochii umani pentru o lungă perioadă de timp. Corneeartificiale din plexiglas sunt acum frecvent utilizate în clinică.