Este cel mai curat filtru de bumbac filtru de bumbac cât mai curat posibil?

- Jun 17, 2019-

Mulți crescători i-au condamnat la "pedeapsa cu moartea" în timp ce cumpărau pește sau cumpăraau iarbă. cum să spun? Deoarece mulți crescători nu au cunoștințe despre acvariu, desigur, de multe ori pur și simplu nu știu cine să ceară. De fapt, creșterea peștilor este foarte simplă; atâta timp cât aveți cunoștințe de bază, oricine poate fi foarte reușit. Apoi, vă vom prezenta cunoștințele despre curățarea rezervorului de filtru în acvariu. Este bumbacul filtru cât mai curat posibil?

În primul rând, curățarea bumbacului din filtrul de acvariu nu trebuie considerată ca fiind cât se poate de curată și nu poate fi greu. Filtru de bumbac este locul cel mai dens ambalate în filtru, și este, de asemenea, zona cea mai dens populate de bacterii nitrificatoare. Prin urmare, se recomandă ca bumbacul filtrant să fie curățat mai puțin, jumătate la un moment dat, iar cealaltă jumătate la următoarea dată. Apa limpede a cilindrului original trebuie folosită pentru curățare. Nu utilizați agenți de curățare sau nu utilizați apă fierbinte, care va inhiba sau colage sistemul de nitrificare.

Mai mult decât atât, cel mai bine este să nu schimbați frecvent bumbacul filtrant, care este, de asemenea, căminul bacteriilor nitrificatoare. Poate fi înlocuit în funcție de situație, iar utilizarea produsului prea mult timp va afecta și eficiența. Vă sugerez că nu puteți folosi filtrul de bumbac (efectul de filtru este, evident, nu este bun). De asemenea, carbonul activ va schimba valoarea pH-ului apei, afectând creșterea bacteriilor benefice, deci este mai bine să nu o folosiți dacă nu există miros în apă.

Un pescar ne-a povestit personalului că bumbacul lui era murdar și plin de ploaie, apoi a luat o găleată de apă schimbată cu apa brută în rezervorul de pește ornamental și a răsuci-o cu mâna, spălând murdăria de pe suprafață. Suntem atât de buni, curățăm o parte din peștele atașat la bumbacul de filtru și apoi spărgim permeabilitatea la apă.