Transparența acrilic este legată de calitatea acrilicului?

- Aug 28, 2019-

Timpul de reținere a culorilor produselor acrilice, planeitatea suprafeței plăcii și proprietățile de transmitere a luminii determină calitatea foii acrilice.

Foile acrilice sunt clasificate în principal în trei categorii în funcție de clasificarea materialelor: una este importată; cealaltă este consiliul taiwanez; al treilea este consiliu intern.

Acestea diferă prin originea și transparența materiilor prime utilizate. Aceasta este, de asemenea, cheia pentru determinarea calității și prețului plăcii.

Plăcile importate se referă la materiile prime pmma importate din străinătate. Permeabilitatea este de asemenea excelentă.

Consiliul de administrație finanțat din Taiwan, listat ca Tomson. Foaia acrilică produsă are o culoare uniformă, fără urme de apă și o eroare mică de grosime. Culoarea este strălucitoare și strălucitoare.

Plăcile domestice se referă la materiile prime utilizate la producerea plăcilor, una este fabricată în China, iar cealaltă este produsă prin prelucrarea secundară a diverselor foi acrilice (PMMA).

Dezavantajul plăcii menajere este că marcile apei de suprafață sunt evidente, grosimea este inegală, îngălbenirea este ușoară și nu este potrivită pentru formarea plasticului și este potrivită doar pentru gravare. Avantajul este că prețul este redus. După experimentul pe mașina de tabletă cu rima de culoare s-a dovedit. Există un anumit decalaj între efectul spray-ului și import.

Prin urmare, cu cât este mai mare transparența acrilicului, cu atât este mai bună calitatea plăcii, cu atât este mai probabil versiunea importată sau placa finanțată din Taiwan. Aceasta înseamnă că fabrica urmărește mai multă calitate și frumusețe.