Este mai bine să ridicați câțiva goldfish în acvariu

- Jun 03, 2019-

Este mai bine să ridici câțiva aur în acvariu? Este dificil să răspund definitiv la această întrebare. La urma urmei, câți pești pot fi crescuți nu sunt legați doar de mărimea acvariului, ci și de presiunea aerului, echipamentele de filtrare, conținutul de oxigen, frecvența schimbului de apă și vârsta peștilor. Prin urmare, este dificil să dăm tuturor o formulă de calcul standard. Luați-i pe toți astăzi să înțeleagă regulile.

Peștele marin se calculează pe baza volumului acvariului, deci, teoretic, o coloană subțire de 10 metri înălțime, de 30 cm, poate ridica și o mulțime de pești marine, dar acvariul ridică aur. Cantitatea de cazare se bazează pe suprafața apei. Două acvariu de aceeași lungime și lățime, dar înălțimi diferite pot avea același număr de aur, chiar dacă unul dintre ele este de câteva ori înălțimea celuilalt.

Următoarea este o formulă pentru calcularea cantității de aur în acvariu. Pentru fiecare 1 cm de pește de aur, este necesar cel puțin 25 de centimetri pătrați de suprafață a apei. De exemplu, acvariul de mai sus: 1800 centimetri centimetri ÷ 25 centimetri centimetri = 72 centimetri, apoi acvariul dvs. poate ridica 6-7 pești de aur cu o lungime de aproximativ 10 centimetri.

Cele de mai sus reprezintă o introducere la "calculul capacității acvariului". Dacă doriți să aflați mai multe despre acvariu, puteți să urmăriți cele mai recente știri sau să colectați site-ul nostru web.