Puncte cheie pentru îmbunătățirea procesului de imprimare a ecranului cu plexiglas

- Jan 14, 2020-

Stăpânirea tehnologiei de imprimare a seriei de plexiglas de înaltă calitate este o forță tehnică importantă pentru instalațiile de procesare a plexiglassului. Principalele puncte pentru îmbunătățirea procesului de serigrafie cu plexiglas sunt următoarele 7 puncte:
1. O cerință de bază pentru reproducerea perfectă a imaginii este aceea că calitatea filmului pozitiv transparent este mai bună, adică marginile punctelor semitonate trebuie să fie îngrijite și opace. Foaia de separare a culorilor este în aceeași scară de culoare cu cerneala de imprimare folosită.
2. Imaginea pozitivă negativă este plasată pe placa de sticlă de prelucrare a plexiglasului, apoi expusă. Ecranul întins este plasat pe imaginea pozitivă negativă și paralel cu axa imaginii. Dacă apare moire, rotiți ecranul spre stânga sau spre dreapta până când moara dispare, de obicei cu 7 °. Zonele predispuse la moire sunt amplasate în direcția rețelei ecranului și la intersecția ecranului. Culorile principale și mai întunecate provoacă mai multe probleme de moire.
3. Pentru imprimarea în patru culori, trebuie utilizată aceeași dimensiune și rama ecranului din aluminiu stabil, iar ramele de ecran utilizate trebuie să fie de același tip și tip de ecran. Utilizarea ecranelor vopsite ajută la eliminarea moire-ului. Tensiunea pe ecran trebuie să fie uniformă, iar tensiunea celor patru ecrane tipărite pe cele patru ecrane să fie aceeași.
4. Ruleta la sol este foarte importantă pentru imprimarea de înaltă calitate. Duritatea lama este de aproximativ 70. Ruleta trebuie setată la un unghi de 75 °. Dacă unghiul racletei este prea plat, imaginea imprimată poate fi estompată. Dacă unghiul este reglat prea abrupt, pericolul de deformare a imaginii prin serigrafie este mare.
5. Cuțitul de retur de cerneală nu trebuie instalat prea jos. Dacă acesta este cazul, placa de film va fi umplută cu cerneală excesivă, iar materialul imprimat este ușor estompat și murdar.
6. Imaginea tonului ecranului este imprimată cu cerneală cu vâscozitate ridicată. Cu cât ecranul este mai fin, cu atât este mai puternică cerneala color.
7, utilizarea de cerneluri UV, gama de nuanțe a imaginilor de umbră a ochiurilor de plasă ar trebui să fie selectate de la 5% la 80%, duritatea de țărm a racletei ar trebui să fie de 75. Pentru a controla procesarea Tianjin Plexiglas cerneluri UV nu se murdăresc în timpul supraimprimării culorilor, se recomandă Tipărirea în culori cian, magenta, galben și negru. Când utilizați cerneală UV, grosimea ecranului nu trebuie să depășească 5um.