Pompă mare pentru acvariu pentru a vă deplasa rezervorul de pește

- May 16, 2019-

Unii clienți au văzut că apa din rezervoarele mari de pește din casele altor persoane a fost curgătoare și au fost atât de invidioși încât apa din tancurile lor de pește nu a putut să curgă și au fost foarte tulburați. De fapt, nu este dificil să lăsați apa să curgă. Vă puteți spune în secret: Aveți doar o pompă de curgere.

În primul rând, să aruncăm o privire asupra a ceea ce este o pompă de debit. Care este utilizarea sa? Funcția principală a pompei de debit (numită și pompă de surf) este aceea de a permite circulația apei din acvariu, de a imita fluxul natural de apă și de a permite ca apa din rezervorul de pește să curgă uniform, astfel încât să ajungă în apele moarte ale peștilor rezervorul (zona apei moarte: va apărea rezervorul de pește cu o anumită lungime) Filtrați zona în care fluxul de apă nu poate atinge, adesea denumit zonă de apă liniară sau zona de apă mortală, mai ales atunci când utilizați rezervorul de pește filtrat, zona de apă mortă va fi evidentă fără pompa de debit.

Cum să alegeți o pompă de debit potrivită pentru propriul dvs. acvariu, trebuie să pornim de la debitul pompei de debit, deoarece construcția pompei de debit este diferită de debitul și pompa submersibilă obișnuită, puterea și fluxul acesteia nu pot fi scufundate . Parametrii pompei sunt utilizați ca referință. În experiența mea: lungimea rezervorului de pește de 80CM-100CM, puterea pompei de debit poate fi 6W, lungimea rezervorului de pește de 120CM-150CM poate fi de 12W, trabucul de 180CM-200CM ar trebui să fie 24W. Cu toate acestea, se recomandă utilizarea a două pompe de debit de 12W pentru această lungime.

图1