Întreținerea suportului de documente acrilice

- Aug 18, 2020-

Rack-ul de documente acrilice este un raft de documente din material acrilic. Ea are un aspect frumos și generos, și are avantajele de preț scăzut, greutate redusă, și turnare ușoară. În viața de zi cu zi, rafturi de documente acrilice sunt utilizate pe scară largă în cafenele, bănci, asigurări, muzee și multe alte domenii. Se poate stoca unele materiale de propagandă, ziare și alte articole, care aduce o mulțime de comoditate în viața oamenilor.

Cu toate acestea, în cazul în care cadrul de date acrilice este folosit pentru a introduce necesitățile de zi cu zi, acesta va acumula praf sau să fie accidental opărit după o lungă perioadă de timp. Ca răspuns la aceste probleme, facem o treabă bună de curățare a cadrului de date acrilice? Jinan Zhening Economic and Trade Co, Ltd. a fost înființată în anul 2000, în principal angajate în foi acrilice și produse acrilice, cu 14 ani de producție și de vânzări de experiență. Lasă personalul companiei să ne dea sfaturi.

Metoda de curățare a laptelui: În cazul în care laptele din casa ta a expirat și nu poate fi băut, atunci amintiți-vă să nu-l arunce. Se recomandă să-l utilizați pentru a menține raftul acrilic. Utilizați o cârpă curată pentru a o înmuia în lapte, apoi utilizați-l pentru a șterge suportul documentului acrilic. Efectul de a elimina murdăria este foarte bun. În cele din urmă, amintiți-vă să-l ștergeți din nou cu apă curată, altfel va exista reziduuri de lapte, care este miros de lapte.

Metoda de curățare a lămâiei: În cazul în care rack-ul de material acrilic lustruit sau lăcuit este ars accidental de căldură și a lăsat un semn de arsură, se recomandă să-l ștergeți cu o felie de lămâie sau o cârpă înmuiată în suc de lămâie, și apoi utilizați-l. Ștergeți-l cu o cârpă moale cu apă fierbinte și, în cele din urmă, utilizați o cârpă moale uscată pentru a o șterge rapid, astfel încât luminozitatea originală să poată fi restaurată.

Metoda de curățare a ceaiului: În cazul în care rack-ul de material pictat este contaminat cu praf, atunci puteți utiliza tifon pentru a înfășura dregs ceai ușor umed pentru a șterge, sau de a folosi o cârpă uscată înmuiată în ceai rece pentru a freca, astfel încât să facă rack material acrilic arata deosebit de luminos .

În general, rack-ul de documente acrilice este plasat în locuri publice, astfel încât întreținerea sa este deosebit de importantă. Pentru că numai raftul de informații curate și noi va oferi clienților starea de spirit de a citi informațiile.