Metoda de fabricație și procesul de stand de afișaj acrilic

- Mar 05, 2020-

În viața noastră de zi cu zi, vitrine acrilice sunt folosite peste tot. Acrilicele au o transmisie ridicată a luminii și sunt transparente. Vitrine acrilice prelucrate cu acesta pot fi utilizate în multe atmosfere de înaltă calitate. Folosit pe scară largă în centrele comerciale, hoteluri, magazine, produsele obișnuite sunt rafturile pentru afișarea produsului digital acrilic, rafturile pentru produse cosmetice, rafturile pentru afișare de tutun și alcool, rafturile pentru ochelari etc. desene sau schițe de proiectare, atunci Care sunt pașii pentru crearea unui suport acrilic?

În primul rând, design creativ
Harta de culori a produsului poate fi proiectată în mod arbitrar și poate fi de asemenea imprimată sau gravată pe ecran sau o combinație de procese multiple. Forma poate fi proiectată în mod arbitrar în funcție de produs.


În al doilea rând, răzuie adezivul de laminare
La prelucrare, trebuie să avem în vedere caracteristicile materialelor acrilice și laminate. Cel mai bun este incolor și transparent. Alegeți o cameră curată, apoi faceți o versiune de ecran cu ochiuri de 100-200, răzuiește-l pe acrilic și lasă-l să se usuce natural.


În al treilea rând, presare la cald
Mai întâi verificați lipiciul periat acrilic. Dacă există praf pe el, curățați-l mai întâi. După curățare, puneți eucaliptul tipărit proiectat (material imprimat, de preferință PVC) pe două bucăți de cauciuc periat. Acrilicul mijlociu sau multicolor este presat la cald.


În al patrulea rând, cioplirea
Sculpează foaia acrilică presată în funcție de figură.


Cinci, îndoit fierbinte
Îndoirea la cald a acrilului nu este altceva decât încălzirea materialului acrilic într-un anumit grad pentru a-l face din plastic și apoi a-l îndoi în unghiul cerut de produs. Temperatura generală de îndoire a caldului acrilic poate atinge temperatura unuia Baidu și apoi se poate folosi tehnologia de încovoiere la cald. Trebuie menționat că îndoirea la cald nu este temperatura. Puteți face acest lucru atunci când atingeți, mai aveți nevoie de unele abilități, altfel unghiul de îndoire este foarte incert

Șase, șlefuire și lustruire
După șlefuire și lustruire, produsul este curățat și procesul este finalizat. După producție, vitrina are culori strălucitoare, suprafețe netede și cristale

Șapte, lipirea, ambalarea:
Acești doi pași sunt ultimii doi pași în prelucrarea produselor acrilice, care completează asamblarea întregii produse acrilice și a ambalajului înainte de a părăsi fabrica.