Probleme care necesită atenție la curățarea produselor din plexiglas

- Aug 21, 2019-

Plexiglasul este caracterizat prin transparență de înaltă definiție și transparență ridicată. În locuri de înaltă calitate, produsele din plexiglas pot fi văzute de asemenea peste tot. Produsele din plexiglas sunt deseori utilizate în expoziții acasă și în străinătate. Sunt utilizate ca suporturi pentru afișarea produselor, huse pentru plexiglas, huse pentru praf, cutii de depozitare, carduri de informații despre produs, etc. Așteptați.

Pe piața plină de viață, au apărut un număr mare de produse din plexiglas (acrilicul se numește și plexiglas), cum ar fi cutii de bijuterii acrilice, mobilier acrilic, semne acrilice, rezervoare de pește acrilic, meșteșuguri acrilice și așa mai departe.

Plexiglasul este un material ecologic, care are o viață lungă și poate fi reciclat.

În plus, trebuie să știm la ce să acordăm atenție la curățarea produselor din plexiglas.

În primul rând, nu uitați să nu folosiți o cârpă uscată aspră pentru a șterge, suprafața plăcii de plexiglas este predispusă la zgârieturi, cu atât transparența este mai bună, astfel încât zgârieturile vor fi mai evidente.

În al doilea rând, dacă există produse din fier pe produsele din plexiglas și nu este ușor de șters, cum ar fi balamale de fier, încuietori de fier etc., încercați să nu vă spălați direct cu apă, dacă nu sunt complet uscate, aceasta va provoca cu ușurință rugina de fier, afectarea plexiglassului Produsul este frumos.

În al treilea rând, dacă suprafața acrilicului are o amprentă pe bandă, puteți folosi o cârpă moale pentru a șterge alcoolul direct, acesta poate fi șters direct.

În al patrulea rând, dacă suprafața plexiglassului are zgârieturi, este în general necesar să folosiți o mașină de lustruit profesională pentru a lustrui.