Nouă procese de prelucrare acrilică

- Aug 22, 2019-

Nouă procese de prelucrare acrilică

1. Material de tăiere: binevenit la procesarea hărții. Prelucrarea probelor, tehnologia din fabrică va produce fișierul vectorial al produselor acrilice pe computer și va folosi mașina de tăiat material acrilic pentru a tăia și forma foaia, care poate evita cu exactitate și acuratețe deșeurile de materiale.

2. Gravură: după deschiderea foii acrilice, foaia acrilică este gravată în primul rând în conformitate cu cerințele de formă ale produsului acrilic, astfel încât să devină un produs cu diferite forme.

3. Perforare: În funcție de nevoile produsului, gaura este prelucrată pentru a perfora produsele acrilice care au nevoie.

4. Lustruire: După ce primii câțiva pași sunt finalizați, acrilul produsului semifabricat este dur, gradul estetic nu este suficient și este ușor să zgâriați mâna. Lustruirea este necesară pentru prelucrare. Lustruirea poate fi împărțită în lustruirea roților de șlefuire, lustruirea roților de pânză și lustruire la foc. În funcție de produs sunt necesare diferite metode de lustruire.

5. Tunderea: După tăierea și gravarea acrilicului în față, marginea foii semifinite este aspră. Este necesar să tăiați marginea acrilicului. Aparatul de tuns este necesar aici.

6, ruperea hârtiei: acrilic HD transparent, este ușor să apară zgârieturi. Un strat de hârtie protectoare este plasat pe întreaga suprafață acrilică pentru a preveni uzura de transport. Pentru a realiza această etapă a prelucrării produsului finit, hârtia de protecție a suprafeței trebuie ruptă.

7. Curbare la cald: Pentru diferite cerințe de modelare a produsului, este necesară îndoirea acrilului produselor semifinite în diferite forme de produs prin încovoiere la cald, iar metoda de îndoire la cald este împărțită în îndoire parțială la cald și în general la îndoire la cald.

8, lipire: cutie acrilică, suport pentru afișaj acrilic etc., una dintre legăturile importante este prin lipirea manuală.

9, ecran de mătase: unii clienți vor face această solicitare, text de ecran de mătase pe produsele finite acrilice sau LOGO, sau unele sloganuri vor utiliza acest pas, iar metodele de imprimare pe mătase pot fi împărțite în ecran de mătase și prin imprimare UV.