Precauții pentru utilizarea blisterului acrilic

- Mar 10, 2020-

Precauții pentru utilizarea blisterului acrilic

(1) Asigurați-vă că echipamentul are un fir de împământare bun pentru a împiedica scurgerile să pună în pericol siguranța personală.

(2) Asigurați-vă că uleiul hidraulic din pompa de vid nu este mai mic decât linia roșie de pe marcajul de ulei, dar nu adăugați prea mult și evitați să pulverizați uleiul din orificiul de evacuare al pompei de vid.

(3) Datorită temperaturii ridicate în cutia de înmuiere a echipamentului (nu este ușor să depășească 200 ° C la temperatura setată), operatorul trebuie să poarte mănuși de protecție atunci când introduceți și scoateți placa pentru a evita arsurile inutile.

(4) Nu așezați articole inflamabile și explozive sau lichide corozive în apropierea dispozitivului atunci când dispozitivul este în funcțiune pentru a evita producerea de incendii și pierderi.

(5) În timpul lucrului echipamentului, este interzisă așezarea strictă a corpului viu între placa mobilă și bancul de lucru pentru a preveni pericolul pentru viață.

(6) Pentru a asigura utilizarea normală a echipamentului, este necesar să se acorde atenție poziționării unei plăcuțe la plasarea matriței. În funcție de situație sau de poziția matriței, determinați poziția plăcuței. Grosimea plăcuței trebuie să fie similară cu grosimea matriței. Asigurați-vă că placa mobilă este echilibrată de forța pentru a împiedica deformarea să afecteze utilizarea.

(7) Apăsați comutatorul cursă pentru a se regla în funcție de grosimea specifică a matriței. Dacă este prea jos, masa și materialele vor fi deteriorate. Dacă este prea mare, fontul nu poate fi apăsat în loc.

(8) Verificați întotdeauna lipsa de ulei în turbină. Dacă există deficiențe, vă rugăm să vă alăturați din timp pentru a evita deteriorarea duratei de viață a turbinei.

(9) După utilizarea turbinei o perioadă de timp, verificați ușor dacă elementele de fixare (șuruburi) ale turbinei sunt libere. Dacă sunt slăbiți, strângeți-le la timp.

(10) Ventilatorul electric cu ciclu termic trebuie verificat în mod regulat și alimentat pentru a preveni deteriorarea îmbătrânirii.