Metoda de selectare Arowana de calitate

- May 27, 2019-

Când mergem la piața de flori pentru acvariu pentru a vedea peștele, aș dori să întreb câteva arowane de înaltă calitate să se întoarcă, dar nu știu cum să mă uit la ea. Nu știu cum să aleg o arowana bună. Așa că astăzi, să vă spunem cum să alegeți cea mai bună arowana.

1. Uită-te la tipul corpului

O arowana dominantă ar trebui să se uite la linia generală este foarte netedă, corpul este relativ larg, drept, doar un mic arc între spate și coadă. Dacă este excesiv curbată, înseamnă că forma sa este slabă, nu este atât de dominantă și nu este luată în considerare pentru cumpărare.

2. Uită-te la cântare și aripioare

Când selectați arowana, este necesar să vedeți dacă balanțele sunt largi și strălucitoare, dacă aranjamentul este neted și neted, dacă există alte impurități și dacă dimensiunea este aceeași. Cel mai bine este să observați cântecele arowanei. În general vorbind, arowana are un crawl în spate, iar scalpurile cu bile sunt toate luminoase, deci treptat va fi din ce în ce mai frumoasă, așa că ar trebui observat în mod special. De asemenea, este important ca aripioarele să fie rupte sau nu, astfel încât atunci când peștii înotau, observați dacă aripioarele sunt întinse și complet.

3. Uită-te la dragoni, guri și ochi

Puterea dominantă a astrologiei este indispensabilă pentru doi dragoni drepți, lungi și largi, iar culoarea mustului dragonului este cea mai potrivită pentru culoarea corpului și apoi crește în jos. Acordați atenție dacă gura de pește poate fi închisă în mod normal, dacă există o pungă, dacă dinții sunt îngrijiți sau nu; dacă ochii sunt supuși și flexibili, pot fi rotiți în mod flexibil, clar și luminos, iar întregul corp nu este foarte coordonat. Chiar dacă este un pește dragon, cele cinci simțuri ar trebui să crească bine. De asemenea, este foarte important să selectați arowana de înaltă calitate.

4. Uită-te la starea mentală

În cele din urmă, peștele trebuie să se afle într-o stare de înot atunci când alege. Apoi, dacă arowana înota sau nu este flexibilă, iar starea mentală generală este lentă sau sensibilă. Pentru a observa acest lucru bine, în cazul în care peștele înoată încet și este lent și un pic dificil, este în mare parte bolnav și nu poate fi achiziționat.