Sfaturi conexe pentru paste acrilice

- Mar 02, 2020-

Lipirea acrilic este o legătură de proces foarte critic în prelucrarea standurilor de afișare acrilice. de a afișa caracteristicile clare și transparente ale acrilic, reflectă valoarea standurilor de afișare acrilice, și de a maximiza gradul și gustul produselor acrilice din sticlă acrilică. Tehnologia de aderență începe la un rol esențial.
Lipirea acrilică este afectată în principal de două aspecte, unul este aplicabilitatea adezivului în sine; cealaltă este tehnica de lipire.
În prezent, există multe vâscoze pe piețele interne și externe, împărțite în principal în două tipuri, una este cu două componente, ar fi lipiciul universal, rășina epoxidică; iar cealaltă este cu o singură componentă, ar fi CCl3 (cloroform). În general, adezivii cu două componente sunt legați printr-o reacție de întărire, iar adezivii cu o singură componentă sunt volatilizarea finală a unui solvent pentru a obține lipirea.
Adezivul cu două componente se caracterizează printr-un efect bun de lipire, fără bule, fără albire și rezistență ridicată după lipire. Dezavantajele sunt funcționarea complicată, dificultate mare, timp lung de vindecare, viteză lentă, și dificultate în adaptarea la cerințele producției în masă. Adezivul general cu o singură componentă se caracterizează prin viteză mare și poate îndeplini cerințele producției pe loturi. Dezavantajele sunt că produsele lipite sunt predispuse la bule de aer, albire, și rezistență la intemperii săraci, care afectează direct standul de afișare acrilic. Aspectul exterior și calitatea produsului. Prin urmare, în prelucrarea standurilor de expoziție acrilice, modul de a alege adezivul adecvat pentru a îmbunătăți calitatea și calitatea produselor acrilice este o problemă majoră care trebuie rezolvată mai întâi în procesul de lipire.
Următoarele sunt tehnicile de lipire:
1. Andocare: Locul cele două placi acrilice care urmează să fie andocat orizontal pe platforma de operare, închideți-le împreună, și stick o bandă adezivă în partea de jos, lăsând un decalaj de nu mai mult de 0.3mm lățime pentru aplicarea adeziv. Utilizați o seringă pentru a injecta adezivul din gol uniform și încet dintr-o parte până când este plin, apoi scoateți banda după ce este complet vindecat.
2. Elevație lipire: Elevație lipirea este cea mai utilizată tehnologie de lipire și este utilizat pe scară largă în producția de diverse produse acrilice IT electronice stand expoziție digitală. Suprafața care urmează să fie lipită trebuie ștearsă mai întâi. Cel mai bine este de a utiliza un mucegai pentru a realiza lipirea, astfel încât obiectul lipit nu se agită, care este propice pentru îmbunătățirea calității de lipire. Plăcile de plexiglas cu o grosime de 3mm pot fi lipite prin introducerea firelor metalice subțiri și folosind acțiunea capilară pentru a finaliza lipirea. Firele metalice pot fi trase înainte ca adezivul să fie vindecat. .
3, lipire a teșitului: unghiul de 90o trebuie utilizat pentru teșitura de lipire pentru a preveni deplasarea suprafeței aderente. Adezivul trebuie aplicat uniform și lent. Nu scoateți comandantul până când nu este complet vindecat.
4, lipirea suprafeței: lipirea plană este o metodă de lipire relativ specială. Mai întâi ștergeți suprafața aderentă curată și plasați-o orizontal și turnați o cantitate adecvată de adeziv pe ea. Locul o parte a plăcii de alte acrilice la un unghi pentru a contacta placa acrilic la care se aplică adezivul, apoi mai mici în mod egal și încet, și împingeți bulele de aer dintr-o parte pentru a finaliza lipirea. Adezivii acrilici de prelucrare pot eroda suprafața plăcilor acrilice și lasă urme care sunt dificil de îndepărtat. Prin urmare, puteți utiliza bandă adezivă pentru a proteja părțile care nu trebuie să fie lipite. Unsoare, praf, sau orificii de aer poate preveni aplicarea uniformă a adezivului și lasă bule de aer. Utilizarea unei cantități excesiv de mici de adeziv poate provoca intrarea aerului în timpul contracției. Suflarea directă face ca marginile suprafeței de lipire să devină albe datorită volatilizării adezivului. Umiditatea interioară, temperatura etc. au un impact direct asupra aderenței plăcilor acrilice.