Durata serviciilor și factorii care influențează produsele acrilice

- Oct 18, 2018-

1. Materiale de fabricație: Calitatea materialelor va afecta, de asemenea, durata de viață a produselor acrilice. Acrilic are produse interne și importate. Produsele acrilice prelucrate de acrilice domestice vor fi galbene și nu vor fi deformate după 2 ~ 3 ani; Acrilicul poate fi folosit timp de 10 ani, atâta timp cât este întreținut corespunzător.

2, factori de mediu: Produsele acrilice au, de asemenea, anumite cerințe pentru utilizarea mediului, când temperatura ajunge la 96 ° C, acrilicul va produce deformări termice, temperatura este mai mică de 9.2 ° C ușor de fragilitate, soarele și ploaia vor crește, de asemenea, scăderea duratei sale de viață, astfel încât produsele acrilice nu ar trebui plasate în medii dure.

3. Mod de utilizare: Utilizarea necorespunzătoare va scurta serios viața. De exemplu, dacă un produs cu o încărcătură mai mare decât acesta este plasat pe suportul de afișare acrilic, suportul de afișare acrilic poate fi rupt sau deteriorat din cauza încărcăturii insuportabile.