Potrivit pentru mediul temperaturii apei de pește de hartă

- May 29, 2019-

Hărțile de pește sunt de asemenea numite larve de porc, pește de coadă, pește negru de porc, sirenă stelară etc. Corpul oval este acoperit cu marcaje neregulate roșii și portocalii. Este ca o hartă, așa că se numește pește de hartă. Hrănirea este relativ simplă, deoarece este puternică și puternică, iar mediul este foarte adaptabil. Deci, care este temperatura preferată a apei din harta peștelui? Cât de mult este potrivită temperatura apei de pește?

Mapfish sunt pești ornamentali cultivate pe scară largă, originali din bazinul Amazonului. Deși au o adaptabilitate foarte mare la mediu, temperatura apei de reproducere nu este încă prea scăzută. Temperatura apei de 26-28 grade Celsius este cea mai potrivită pentru viața peștilor. În plus față de mediul acvatic de 24-30 grade Celsius, peștele hărții poate crește normal și sănătoasă.

Harta de pește este un pește mare în pește tropical. Chiar dacă peștii de pe hartă nu sunt exigenți la alimentarea cu apă, pot trăi în mod normal în ape slab acide, neutre și alcaline, dar vor fi, de asemenea, ca și ființele umane. Prea scăzută, în timp ce peștii din hartă au o temperatură minimă de alimentare de 14 ° C, dar în acest moment mâncarea este redusă semnificativ.

Temperatura rezonabilă a apei este cea mai importantă parte a întregii culturi a peștilor ornamentali. Pentru majoritatea peștilor ornamentali, iarna nu poate fi prea rece, trebuie să încălziți pompa, vara nu poate fi prea fierbinte, trebuie înlocuită apă curată (apă rece). Același lucru este valabil și pentru hrana piscicolă din hărți, care trebuie să ofere un mediu de viață bun.