Aplicațiile acrilice

- Mar 28, 2019-

PMMA are avantajele greutății reduse, a costurilor reduse și a turnării ușoare. Metodele sale de turnare includ turnarea, turnarea prin injecție, prelucrarea mecanică și formarea termică. În special, turnarea prin injecție poate fi produsă în masă printr-un proces simplu și un cost redus. Prin urmare, aplicarea sa este din ce în ce mai răspândită, este larg utilizată în piese de instrumentație, lumini auto, lentile optice, țevi transparente și așa mai departe.

Acrilicul este cel mai bun material nou care poate fi folosit pentru fabricarea obiectelor sanitare după ceramică.

În comparație cu materialele ceramice tradiționale, acrilicul are următoarele avantaje în plus față de strălucirea de neegalat: duritate bună și nu este ușor de rupt; reparații puternice, utilizați doar o spumă moale pentru a îndepărta pasta de dinți pentru a șterge obiectele sanitare; textura moale, iarnă

Nu există nici un sens de răceală și mușcătură; culoarea este luminos, ceea ce poate satisface căutarea individuală a diferitelor gusturi. Bazinele acrilice, căzile de baie și toaletele nu sunt doar frumoase în stil, durabile, dar și ecologice. Nivelul lor de radiații este similar cu cel al corpului uman.

Articolele sanitare acrilice au apărut pentru prima dată în Statele Unite și au ocupat mai mult de 70% din întreaga piață internațională.

Deoarece producția acrilică este dificilă și costisitoare, există mulți înlocuitori de calitate slabă și ieftină pe piață. Acești înlocuitori sunt, de asemenea, cunoscuți ca "acrilici" și sunt de fapt panouri organice obișnuite sau panouri compozite (cunoscute și sub numele de panouri sandwich). Panourile organice obișnuite sunt turnate cu materiale de cracare și pigmenți obișnuite din plexiglas. Duritatea suprafeței este scăzută și ușor de estompată. După lustruirea cu nisip fin, efectul de lustruire este slab. Panoul compozit are doar un strat subțire de acrilic pe suprafață, iar mijlocul este plastic ABS, care este ușor delaminat prin expansiune și contracție în timpul utilizării. Adevărul adevărat și fals pot fi identificate din efectul aberant subtil și a efectului de lustruire al secțiunii foii.

1. Utilizarea clădirilor: ferestre, uși și ferestre izolate fonic, hota de iluminat, cabină telefonică etc.

2. Aplicații de publicitate: cutii luminoase, indicatoare, semne, standuri de afișare etc.

3. Aplicații de trafic: uși și ferestre de trenuri, mașini etc.

4. Aplicații medicale: incubatoare pentru copii, diverse echipamente medicale chirurgicale, consumabile civile: instalații de baie, obiecte de artizanat, cosmetice, stenturi, acvarii etc.

5. Aplicații industriale: plăci și capace de suprafață ale instrumentului.

6. Aplicații de iluminat: lămpi fluorescente, lustre, lămpi de stradă etc.

@ font-face {font-family: 宋体; } @ font-face {font-family: "Cambria Math"; } @ font-face {font-family: Calibri; } @ font-face {font-family: "@ 宋体"; } p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {margine: 0cm 0cm 0.0001pt; text-align: justify; font-size: 10.5pt; font-family: "Calibri", sans-serif; } p.MsoHeader, li.MsoHeader, div.MsoHeader {margine: 0cm 0cm 0.0001pt; text-align: centru; frontieră: nici una mijlocie; umplutura: 0cm; font-size: 9pt; font-family: "Calibri", sans-serif; } p.MsoFooter, li.MsoFooter, div.MsoFooter {margine: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 9pt; font-family: "Calibri", sans-serif; } span.a {} span.a0 {} .MsoChpDefault {font-family: "Calibri", sans-serif; } div.WordSection1 {}