Avantajele tăierii cu laser cu acril

- Aug 05, 2019-

De ce tăierea acrilică folosește tăierea cu laser?

Tăierea acrilică este practic primul proces de prelucrare a tuturor produselor acrilice. Tăierea acrilică se efectuează cu o mașină laser, deoarece efectul de tăiere este mai bun.

În primul rând, tăierea cu laser în sine are o calitate înaltă de tăiere, o precizie ridicată, o zonă mică afectată de căldură și o temperatură scăzută, deoarece temperatura de deformare termică a plăcii acrilice este de aproximativ 100 de grade, iar căldura este ridicată în timpul procesării continue. Are impact asupra acrilicului. Prin urmare, impactul termic al tăierii cu laser pe acril este relativ mic.

În al doilea rând, fanta foii acrilice după tăierea cu laser este foarte lină, viteză mare de tăiere, flexibilitate ridicată și poate tăia orice formă în funcție de fișierul vectorial. Plăcile acrilice tăiate de multe mașini cu laser nu trebuie să fie lustruite de flăcările de margine pentru a fi netede.

Există, de asemenea, operația de tăiere cu laser în sine este relativ simplă, tăierea cu laser în sine poate reduce foarte mult timpul de procesare, reduce costurile de procesare și îmbunătățește eficiența muncii. Față de alte operații mecanice, utilizarea sa este mult mai simplă.