Comanda de culori a produselor acrilice la momentul serigrafiei

- Aug 07, 2019-

Fabrica de producție acrilică pe textul de ecran de mătase finisat acrilic sau LOGO poate juca rolul de documente de produs și corporativ, a fost favorizată de tot mai mulți clienți, iar metodele de imprimare a serigrafiei pot fi împărțite în serigrafie și tipografie.

Iată o listă a secvenței de culori a produselor acrilice la momentul serigrafiei.

În general, printurile color copiază informațiile bogate despre culori și straturi ale originalului prin suprapunerea a patru culori principale. O transparență completă teoretic poate asigura adevărata reducere a culorii, dar este compusă din liant de rășină și pigment. Rășina nu poate fi complet transparentă. De asemenea, are o anumită putere de ascundere, iar acești factori afectează în cele din urmă culoarea.

Secvența de culori este legată de transparență. Transparența nu este ridicată și puterea de ascundere este puternică. Ar trebui tipărit mai întâi. La început, transparența galbenă a fost cea mai rea. Mai întâi a fost necesar să imprimați galbenul. Acum situația s-a schimbat. Relația dintre cerneala galbenă și imprimare nu este mare. Teoretic vorbind, pe lângă diferența de nuanță a celor patru culori primare, ceilalți indicatori ar trebui să fie cât mai apropiați, dar faptul este un alt caz. Saturația cianului are o influență mare asupra colorației tipăririi, iar saturația cianului este ridicată, ceea ce face ca tipăritul să aibă tendința către În tonuri reci, puteți pune cianul într-o ordine de culoare puțin mai mare atunci când saturația cian este mare.

Efectul negrului este de a crește conturul tipăririi. Dacă imaginea are o cerință ridicată de contrast, atunci se tipărește negrul. Densitatea negrului are, de asemenea, un efect asupra imprimării. Densitatea excesivă va acoperi anumite straturi, astfel încât negrul cu densitate mai mare poate fi tipărit în prima secvență de culori, astfel încât cerneala neagră cu densitate mai mică să fie plasată în imprimarea finală.

Când serigrafie pe foi acrilice, în special serigrafie color, secvența de culori este determinată ca fiind importantă.

Pe scurt, serigrafia este în prezent cea mai frecventă metodă, prin intermediul stencilului pentru a împărți cerneala în câteva ori tipărită pe acrilic, rezultând o schimbare de culoare să apară. În general, este imprimată pozitiv, iar comanda de cerneală este albă, galbenă, roșie, albastră și neagră.