Diferența dintre placa acrilică și placa PC

- Aug 14, 2019-

„Acrilic”, cunoscut în mod obișnuit ca „plexiglas tratat special”, foaie acrilică, tub acrilic și așa mai departe. Acrilicul se mai numește și plexiglas tratat special. Produsele confecționate cu acril au caracteristicile unei transmisii bune a luminii, culoare pură, culoare bogată, aspect frumos și o durată de viață îndelungată. În plus, foaia acrilică poate fi combinată perfect cu serigrafie și imprimare UV. Puteți imprima text, logo-uri, imagini și multe altele.

Placa PC este rezistentă la acid slab, placa PC este rezistentă la uleiul neutru, nu rezistentă la acid puternic, nu rezistentă, nu rezistentă la alcali și este necesară adăugarea acoperirii UV. Cu toate acestea, are o rezistență ridicată la temperatură și un efect de iluminare bun. Are caracteristicile de transparență ridicată, greutate ușoară, rezistență la impact, izolare fonică, izolație termică, întârziere la flacără și anti-îmbătrânire. Este o foaie de plastic de înaltă tehnologie, performanță completă, economisitoare de energie și ecologică. Materiale de construcție din plastic utilizate frecvent la nivel internațional.

(1) Transparență: Transmitența plăcii de PC este de până la 89%, placa de plexiglas transparentă incoloră, iar transmisia de lumină este de peste 92%.

(2) Anti-coliziune: rezistența la impact este de 250-300 de ori mai mare decât cea a sticlei obișnuite, de 30 de ori mai mare decât a sticlei acrilice de aceeași grosime, de 2-20 de ori a sticlei temperate și nu există nicio fisură la 2 metri sub 3 kg ciocan. Numele de „sticlă spartă” și „oțel sonor”. Acrilul este fragil.