Peștele din rezervorul de pește nu este în stare bună. Pe lângă calitatea apei din rezervorul de pește, are o relație mare cu acest lucru.

- May 06, 2019-

Este foarte durere de cap și nebunie atunci când acvariul din rezervorul de pește de acasă este bolnav sau într-o stare proastă. În plus față de relația mare cu calitatea rezervorului de pește, aceasta are o relație relativ mare cu corpul peștilor ornamentali înșiși.

Uneori aflăm că în același rezervor de pește, unii pești se află într-o stare proastă, în timp ce unii pești sunt bine, ceea ce este în mare măsură legat de starea fizică a peștilor ornamentali în sine.

Deoarece este incontestabil, pești ornamentali diferiți, chiar aceiași specii, indivizi diferiți, vor avea diferențe instituționale. Acest lucru este la fel ca ființele umane. Unele dintre ele sunt mai bune, iar unele dintre ele sunt relativ sărace. Sunt mult mai probabil să se îmbolnăvească.

Atunci când alegem să urmărim peștele, este de fapt priceput. Există o modalitate foarte simplă și eficientă de a scoate peștele și de a se opri la suprafață pentru a vedea cât de greu se luptă. În cazul în care forța luptei este mai puternică, coada ei poate pune apa în rezervorul de pește pe mâna ta sau o freacă pe față, ceea ce înseamnă că peștele este de fapt destul de energic, cel puțin acum starea sa fizică este relativ bună . .

Dimpotrivă, dacă un pește rămâne pe suprafață o vreme după ce este pescuit, nu se mișcă prea mult și nu se luptă. Apoi, explicați acest pește, propria sa dorință de a supraviețui nu este puternică, în general un astfel de pește, mâncarea nu va fi deosebit de puternică, deci capul nu este în general prea mare, sau însuși peștele nu este o forță fizică foarte bună Poate chiar să fie bolnavă , așa că ar trebui să încercăm să nu alegem un astfel de pește.

Apoi, după alegerea peștilor mai viguroși, trebuie să facem încă un pas. Puneți peștele în hârtie de pește și răsturnați-l pentru a verifica dacă există alte răniri în alte părți ale acestuia. Deoarece peștele cu rezistență fizică relativ puternică se poate lupta cu alte pești, poate exista o traumă sau poate fi activă în rezervorul de pește. Este posibil ca unele lucruri să lovească scalele de pește sau alte traume. În acest caz, încercăm să evităm acest lucru. Deși este mai bine din punctul de vedere al vitalității, poate fi mai sănătos. Cu toate acestea, dacă nu se administrează bine, este posibil ca acesta să aibă totuși probleme în următorul proces de hrănire. Prin urmare, după ce ați ales un pește viu, verificați starea lui.

Acesta este unul din lucrurile pe care ar trebui să le acordăm atenție atunci când alegem un pește, și este, de asemenea, un truc pentru a alege un pește. Alegerea unui pește ornamental sănătos va face dificultatea creșterii mult mai puțin. Sper ca toată lumea să poată stăpâni acest lucru și să aleagă un pește bun atunci când cumpără pește.