Cea mai dificilă eliminare în acvariu, originalul se teme de aceste două substanțe, se așteaptă să se clarifice

- Apr 27, 2019-

Jucătorii de iarbă din iarbă cunosc în general Cladophora. Acest tip de alge este extrem de dificil de îndepărtat. Uneltele, peștii, creveții și melcii din acvariu nu mănâncă această alge și este dificil de prevenit. Chaetocerii se răspândesc prin spori și au o adaptabilitate puternică. În absența dioxidului de carbon, acesta poate folosi imediat bicarbonatul ca sursă de carbon, care este mai adaptabil decât plantele acvatice.

Am citit, de asemenea, o mulțime de articole. Pentru ca rezervorul de pește să elibereze Cladophora, mulți "profesori" pledează pentru îndepărtarea manuală, dar această metodă este dificil de tratat. În viața reală, nu putem să o eliminăm în mod regulat, deoarece mulți jucători ai rezervoarelor de iarbă sunt prea leneși pentru a schimba apa pentru rezervorul de pește, să nu mai vorbim de îndepărtarea regulată a algei.

Încă mai recomand să-ți lingi puțin alge în acvariu. Deși algele C. s-au dezvoltat foarte avansate, au de asemenea să se teamă. Primul este glutaraldehida. Glutaraldehida este un dezinfectant medical, dar acvariul este foarte popular și a devenit foarte popular pentru îndepărtarea algelor în rezervoarele de iarbă. Cele mai multe alge din acvariu pot fi folosite pentru ao elimina.

Utilizarea mea este de 100 litri de apă, 40 ml de glutaraldehidă 2%, este plasată în fiecare dimineață și o treime din apă este înlocuită în acvariu pe timp de noapte. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că concentrația este prea mare și vă este frică să dăunați peștelui și creveților în acvariu, puteți să le eliminați sau să le reduceți în jumătate.

Al doilea lucru de spus este acidul citric, care în sine este o algaecidă. Acesta este adesea folosit atunci când cultiva fructele de mare. Se înmoaie răsadurile de kelp într-o soluție de acid citric 0,5% și apoi se pescuiesc. Plantarea în repaus timp de 10 minute poate elimina creșterea algelor.

Cu toate acestea, rezervorul de iarbă nu este potrivit pentru această metodă. Trebuie să pulverizăm granulele citrice direct în acvariu, să punem 25 grame de acid citric în 100 de litri de apă și să înlocuim o treime din apă în acvariu în fiecare zi. În curând, algele din acvariu vor fi zburase.