Filmul de ulei pe rezervorul ecologic de pește este greu să te bată

- Jun 11, 2019-

Pentru partenerii mici care sunt mai preocupați de piscicultură, uneori aflăm că pe suprafața rezervorului ecologic de pește există un strat subțire de membrană asemănătoare uleiului. Aceasta se numește filmul de ulei. Filmul cu ulei este în esență un tip de scală. Cum pot elimina aceste filme petroliere? Ne uităm împreună.

1. Rezervoarele de pești ecologici de mari dimensiuni, care sunt în general filtrate prin deversare, vor deschide un orificiu de scurgere la suprafața apei și vor introduce filmul de ulei direct în sistemul de filtrare pentru a fi filtrați și descompuși.

2. Rezervoarele de pești ecologici mici, filtrați prin filtrare, cascadă etc., pot adăuga un orificiu de admisie a apei la suprafața apei și pot absorbi direct filmul de ulei. În cazul în care hands-on capacitatea nu este puternică, există produse finite în magazin de acvariu și Taobao, numit îndepărtarea filmului de ulei. Cu toate acestea, acest degresant nu este recomandat pentru utilizarea pe tamburul de filtru, deoarece poate cauza o cantitate mare de aer care să poată fi aspirată în rezervorul de filtru, ceea ce poate interfera cu funcționarea normală a pompei sau chiar arde pompa.

3, rezervorul de pești ecologici prea mic sau adăugarea necondiționată a materialului de film pentru ulei, puteți pune niște "negru Mary", acest strat superior de pește, găsiți întotdeauna alimente pe apă, în timp ce înghițiți filmul de ulei. Acesta poate fi, de asemenea, apăsat în apă regulat cu o ceașcă mică. Paharul este aproape de suprafața apei, permițând ca apa de pe suprafață să se deplaseze în ceașcă și să scoată manual filmul de ulei.